עוגת שוקולד מזוגגת
עוגת שוקולד מזוגגת היא עוגת שוקולד ללא גלוטן קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 125 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1097 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו עוגת שוקולד מזוגגת, עוגת שוקולד מזוגגת, ו טארט מוס שוקולד עם אגוזים מזוגגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מערבבים יחד את כל החומרים ולחץ באופן שווה על החלק התחתון ו 3/4 אינץ ' בצד של מחבת טארט.
אופים עד המשרד, כ -10 דקות. מגניב על מדף 15 עד 20 דקות
להביא שמנת לרתיחה, ואז לשפוך על שוקולד בקערה ולתת לעמוד 5 דקות. בעדינות לערבב עד חלקה.
לטאטא יחד ביצים, וניל, ומלח בקערה אחרת, ואז לערבב לתוך שוקולד נמס.
יוצקים מילוי לקרום מקורר.
אופים עד מילוי מוגדר על 3 אינץ ' מקצה אבל המרכז הוא עדיין מתנדנד, 20 עד 25 דקות. (Center will continue to set as tart cools.) מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, על 1 שעה.
להביא קרם לרתיחה ולהסיר מחום. מערבבים בשוקולד עד חלקה. מערבבים בסירופ תירס, ואז מים חמים
יוצקים זיגוג על טארט, ואז להטות ולסובב טארט כך זיגוג מעילים למעלה באופן שווה.
בואו לעמוד עד זיגוג מוגדר, על 1 שעה.
טארט הוא הטוב ביותר ביום שהוא עשה אבל יכול להיעשות, ללא זיגוג, 1 יום קדימה ומקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הזיגוג.