עוגת שוקולד מקסיקנית עם אגוזי פקאן בטעם קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד מקסיקני עם אגוזי פקאן מתובלים קינמון. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. אם יש לכם שמנת מתוקה, שוקולד מקסיקני דיסק, סוכר חום זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת זנגביל דלעת חמאה עם זיגוג קינמון-מתובל פקאן, עוגת תפוחים + קרם מאפה מתובל + עוגיות קינמון, ו שוקולד צ'ילי מתובל פקאנים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ספריי גיליון אפייה עם תרסיס nonstick.
להקציף את כל החומרים למעט פקאן בקערה בינונית. מערבבים בפקאנים.
מורחים בשכבה אחת על גיליון, מעוגל בצד למעלה.
אופים עד רק השחמה ויבש, כ -30 דקות. מגניב על הסדין. אגוזים נפרדים, הסרת ציפוי עודף. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 177°. מערבבים תחילה 4 מרכיבים במעבד.
מוסיפים חמאה מומסת; תהליך עד פירורים הם לחים. הקש פירורים לתוך מחבת טארט בקוטר 9 אינץ 'עם תחתית נשלפת, כדי בתוך 1/8 אינץ' של הדף.
אופים עד הסט, כ -20 דקות. מגניב על המדף.
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר בינוני.
מוסיפים שוקולדים; מקציפים עד מומסים.
מוסיפים חמאה, 1 חתיכה בכל פעם; להקציף עד חלקה.
להקציף וניל, קינמון, ומלח.
יוצקים מילוי לקרום. צמרמורת עד מילוי מתחיל להגדיר, על 15 עד 20 דקות.
לסדר אגוזים במעגלים קונצנטריים על גבי טארט. צמרמורת עד סט, על 4 שעות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים ברפיון בנייר כסף ומקררים.