עוגת שוקולד מריר מוקרם
מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם דגני סובין מקוריים סיבים, ציפוי מוקצף מגניב, תלתלי שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג שוקולד מריר, עוגיות שוקולד מריר, ו קרם סוכר-שוקולד מריר שוקולד שקדים פאדג'.
הוראות
מניחים דגנים בשקית פלסטיק לאחסון מזון, שקית חותם דק למחוץ עם סיכה מתגלגל או פטיש בשר עד שהוא דומה פירורי קרקר גרהם (או למעוך דק במעבד מזון).
בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי הקרום עד מעורבב. לחץ על תערובת הקרום באופן שווה ובתקיפות בצדדים התחתונים ולמעלה של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים 10 עד 12 דקות או עד המשרד. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לבשל חלב פודינג לערבב על חום בינוני 5 עד 8 דקות או עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים צ ' יפס; מערבבים עד שבבים נמסים וחלקים.
יוצקים לתוך קערה בינונית; לכסות את פני השטח של פודינג עם לעטוף פלסטיק. מקררים כ 2 שעות או עד קר.
כפית ולהפיץ פודינג באופן שווה לקרום. מקררים לפחות 4 שעות עד הסט. למעלה כל מנה עם ציפוי מוקצף סלסול שוקולד.