עוגת שוקולד משי
גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, שמנת, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין), ו מבחן שוקולד חלב {: פנקייק משי שוקולד}.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לטחון עוגיות במעבד מזון.
מערבבים בחמאה עד פירורים רטובים. לחץ לתוך מחבת פאי 9 אינץ'. צ ' יל במשך 15 דקות.
אופים עד סט, 10 עד 12 דקות.
בסיר מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים 1/4 כוס שמנת, שוקולד ומרשמלו עד חלקה, 5 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 15 דקות.
מקציפים 1 כוס קרם עד פסגות רכות טופס.
הוסף קקאו; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים שליש קצפת לתוך תערובת שוקולד; בעדינות לקפל תערובת שוקולד לתוך קצפת. תערובת כפית לתוך קליפת עוגה; החלק העליון. צמרמורת עד סט, על 2 שעות.
קצפת הנותרים שמנת עם סוכר; לשרת עם עוגה.