המבורגר ביזון עם בצל קברנה וצ'דר ויסקונסין
המבורגרים ביזון עם בצל קברנה וצ'דר ויסקונסין עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אסקרול, שאלוט, טימין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : המבורגר ביזון עם בצל קברנה וצ'דר ויסקונסין, המבורגר ביזון עם בצל קברנה וצ'דר ויסקונסין, ו בשר ויסקונסין ופרחחי צ'דר עם בצל מטוגן בבירה.
הוראות
חום 1 כף שמן heavymedium מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, sprinklewith מלח, ו sauté עד tenderand חום זהוב, stirringoften, כ 10 דקות. Reduceheat עד בינוני ונמשך sauté עד מאוד רך wwned, על 15 minuteslonger.
מוסיף יין ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד liquidis נספג, על 5 minutes.DO קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. מגניב, כיסוי, וצינה.
מטאטא Preheat. בעדינות mixmeat ו 3 ingredientsבקערה גדולה. צורה לקציצות בעובי 41 / 2 אינץ'.
Heatremaining 1 כף שמן inheavy מחבת גדולה מעל heat.
מפזרים המבורגרים withsalt ופלפל; להוסיף למחבת.מבשלים עד להשחמה היטב, כ 2 דקות לכל formedium-נדיר בצד.
לפתוח לחמניות ולסדר, לחתוך את הצד, על bakingsheet rimmed.
מניחים פרוסות גבינה על גבון צמרות. צלוי עד cheesemelts ו התחתון חצאים קלויים, על 1 דקה.
מורחים את החצאים התחתונים עםחצאיםחזקים. מעל כל אחד עם עלים fewescarole, אז המבורגר.בצל כפית על גבי המבורגרים, מתחלק באופן שווה. כיסוי עםצמרות bun; לחץ בקלילות.