עוגת שוקולד עם חמוציות מסוכרות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קצפת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קליפת שוקולד לבן מלוחה עם פיסטוקים מסוכרים וחמוציות מיובשות, עוגת שוקולד עם קליפת קלמנטינה מסוכרת, ו שקדים, שוקולד ועוגת קומקווט עם קומקווט מסוכר (מתכונים דומים).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
מוסיפים 2 1/2 כפות מים, חלמון ביצה ווניל. תערובת עד לגושים לחים טופס, הוספת מים יותר על ידי 1/2 כפות אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
תן לרכך מעט לפני מתגלגל החוצה.)
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13-14 אינץ'.
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
8
חותכים בצק overhang ל 3/4 אינץ'; לקפל overhang ובלחץ, ויוצרים צדדים המשתרעים 1/4 אינץ ' מעל החלק העליון של המחבת. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים קרום 15 דקות. אם הצדדים של הקרום נופלים, לחץ עם גב של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים קרום עד תחילת חום, על 15 דקות יותר. מגניב על המדף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
להוסיף שוקולד ו whisk עד חלקה; להקציף ליקר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים מילוי לקרום. להכניס למקרר עד המילוי הוא מוצק, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1
מחממים תנור ל 191°. ריסוס גיליון אפייה עם תרסיס nonstick. לזרוק חמוציות וסוכר בקערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
אופים 10 דקות. באמצעות מרית מתכת, מערבבים גרגרים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
אופים עד פירות יער מופשרים ורוב הסוכר הוא מומס, על 5 דקות יותר. מגניב על גיליון 5 דקות. כף פירות יער על גבי מילוי; טפטוף עם סירופ מן הסדין. צ ' יל 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)