עוגת שוקולד עם חמוציות מסוכרות
עוגת שוקולד עם חמוציות מסוכרות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קצפת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קליפת שוקולד לבן מלוחה עם פיסטוקים מסוכרים וחמוציות מיובשות, עוגת שוקולד עם קליפת קלמנטינה מסוכרת, ו שקדים, שוקולד ועוגת קומקווט עם קומקווט מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים 2 1/2 כפות מים, חלמון ביצה ווניל. תערובת עד לגושים לחים טופס, הוספת מים יותר על ידי 1/2 כפות אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה.
תן לרכך מעט לפני מתגלגל החוצה.)
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13-14 אינץ'.
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
חותכים בצק overhang ל 3/4 אינץ'; לקפל overhang ובלחץ, ויוצרים צדדים המשתרעים 1/4 אינץ ' מעל החלק העליון של המחבת. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא 15 דקות.
אופים קרום 15 דקות. אם הצדדים של הקרום נופלים, לחץ עם גב של מזלג.
אופים קרום עד תחילת חום, על 15 דקות יותר. מגניב על המדף.
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר בינוני כבד.
להוסיף שוקולד ו whisk עד חלקה; להקציף ליקר.
יוצקים מילוי לקרום. להכניס למקרר עד המילוי הוא מוצק, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מחממים תנור ל 191°. ריסוס גיליון אפייה עם תרסיס nonstick. לזרוק חמוציות וסוכר בקערה בינונית להתמזג.
מורחים תערובת על תבנית אפייה.
אופים 10 דקות. באמצעות מרית מתכת, מערבבים גרגרים בעדינות.
אופים עד פירות יער מופשרים ורוב הסוכר הוא מומס, על 5 דקות יותר. מגניב על גיליון 5 דקות. כף פירות יער על גבי מילוי; טפטוף עם סירופ מן הסדין. צ ' יל 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)