עוגת שוקולד עם מילוי פאדג'מוקצף וקרם חמאה שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד עם מילוי פאדג'מוקצף וקרם שוקולד. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 851 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם סודה לשתיה, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת יום הולדת שוקולד פשוטה עם קצפת שוקולד חמאה, עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, ו עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג') (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף; להפריש. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את הסיבובים במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.
לטאטא יחד את הקמח הנמדד, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב; להפריש.
לטאטא יחד את הקקאו ומים רותחים בקערה קטנה עד בשילוב. לאט לאט להקציף את החלב; להפריש.
מניחים את החמאה הנמדדת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות בינונית גבוהה עד רך ואור בצבע, על 3 דקות.
מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים לנצח עוד 4 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.להחזיר את המערבל למהירות בינונית-גבוהה.
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
להוסיף שליש מתערובת הקמח ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מוסיפים חצי מתערובת הקקאו ומערבבים עד רק incorporated. המשך עם תערובת הקמח הנותרים ותערובת קקאו, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים וחלק. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים אותם זה לצד זה על המדף במשך 15 דקות. לסובב את המחבתות משמאל לימין וחזרה לחזית ולהמשיך לאפות עד הקצוות עוגה מעט להתרחק המחבתות בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא יבש עם רק כמה פירורים, על 15 עד 20 דקות יותר.
הסר את המחבתות מהתנור ולתת להם להתקרר על מתלה תיל במשך כ 15 עד 20 דקות. הפעל סכין סביב ההיקף של כל עוגה, להפוך אותם על המתלה, ולאט לאט לקלף את כדורי קלף.
בואו להתקרר לחלוטין, על 1 1/2 שעות. בינתיים, להפוך את קרם חמאה ומילוי.עבור קרם חמאה שוקולד חלב: למלא סיר בינוני עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה. הפחת את החום לנמוך כך שהמים רק מבעבעים.
מניחים את החלב ואת השוקולד מריר בקערה חסינת חום גדולה מספיק כדי לשבת מעל המים מבלי לגעת בו.
מניחים את הקערה על הסיר ומערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק. מניחים בצד עד מקורר מעט אבל עדיין pourable, על 5 עד 10 דקות.הכה את החמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות.
הוסף את החלב והכה עד incorporated.
יוצקים את השוקולד ומערבבים עד משולב לחלוטין.
מניחים את השוקולד בקערה של מערבל לעמוד (הקערה חייבת להיות חסינת חום); להפריש.
לטאטא יחד את קרם וסירופ תירס בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
יוצקים את תערובת הקרם על השוקולד השמור ומקציפים עד מומס וחלק. מקררים חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מקורר לטמפרטורת החדר, על 45 דקות עד 1 שעה.
מניחים שכבת עוגה 1 על מחבת עוגה הפוכה או צלחת הגשה. עבודה במהירות, להפיץ את כל מילוי פאדג ' מוקצף באופן שווה על החלק העליון של השכבה, ואז למקם את שכבת העוגה השנייה על גבי, למעלה בצד למטה. (אם פאדג ' מוקצף מתחיל להגדיר בקערה, מערבבים במרץ עד חלקה.) באמצעות מרית אופסט או סכין ארוכה, דקה, להפיץ את קרם חמאה באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. (אם קרם החמאה נראה רך מדי, לקרר עד נוקשה אבל לא קשה. אתה יכול לשמור על 3/4 כוס להשתמש לקשט נוספים, אם אתה רוצה.) כדי להפוך את טפטוף שוקולד דקורטיבי, להשתמש סמן כהה או עט לצייר 2 קווים מקבילים באורך 14 אינץ 'ו 4 אינץ' זה מזה על גיליון נייר קלף. חזור עם סט שני של קווים על אותו גיליון של קלף. הפוך את הקלף, הנח אותו על תבנית אפייה, והנח את תבנית האפייה במקפיא.ממלאים סיר בינוני עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה. הפחת את החום לנמוך כך שהמים רק מבעבעים.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה חסינת חום גדולה מספיק כדי לשבת מעל המים מבלי לגעת בו, מניחים את הקערה על הסיר, ומערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק.
הסר את תבנית האפייה מהמקפיא. באמצעות כפית, לטפטף זרם דק של שוקולד בין 2 סטים של קווים בתבניות אקראיות, מה שהופך 2 (14 על 4 אינץ') רצועות של טפטוף שוקולד דקורטיבי. להחזיר את תבנית האפייה למקפיא עד השוקולד הוא רק להגדיר, על 5 דקות.עובד מהר כי השוקולד יהיה רך, לקלף בזהירות את רצועות השוקולד מן הקלף ולהחיל אותם על הצדדים של העוגה, עוטף אותם סביב ולחץ מעט כדי לגרום להם לדבוק. אל תדאגו אם הרצועות נשברות, פשוט לחצו אותן על צידי העוגה. (אם השוקולד מתחיל להתרכך, מניחים אותו בחזרה במקפיא במשך כמה דקות כדי להקשיח.)
מגישים מיד או להכניס למקרר עד 2 ימים. אם מקורר, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 2 שעות לפני ההגשה.