קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד ענקית עם גנאש שוקולד מריר ופרחים אכילים

עוגת שוקולד ענקית עם גנאש שוקולד מריר ופרחים אכילים
עוגת שוקולד ענקית עם גנאש שוקולד מריר ופרחים אכילים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 315 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, שוקולד, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד ענקית עם גנאש שוקולד מריר ואדי, עוגת שוקולד ענקית עם גנאש שוקולד מריר, ו עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם גנאש מריר-מתוק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. ריסוס 12-מחבת עוגה מרותקת עם 2 אינץ ' -צדדים גבוהים עם ספריי מקל. שורה תחתונה של מחבת עםעגול נייר קלף. ריסוס נייר parchmentpaper עם ספריי nonstick. מחבת אבק עםצבע, הקשה על כל עודף. לנפות 2 cupsflour, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ו saltinto קערה בינונית. לנפות קקאו לתוך קערת anothermedium.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
קערהקערה
תנורתנור
2
יוצקים 1 כוס מים רותחים overcocoa; להקציף כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וביצים בקערה גדולה עד קלילהופלאפי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים תערובת חמאה toegg ומכים עד מעורבב. מקציפים תערובת incocoa.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מוסיפים חלב חמאה ווניל, מקציפים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
5
הוסף מרכיבים יבשים וbeat על נמוך רק כדי להתמזג.
6
מחבת העברה מוכנה מראש; חלקה העליון.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים עוגה עד tester מוכנס intocenter יוצא נקי, כ 38 דקות.עוגה מגניבה לגמרי במחבת על rack.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
מניחים שוקולד קצוץ, חמאה, ווניל בקערה בינונית. Bringcream וסוכר לרתיחה בסיר בינוני, ערבוב להמיס סוכר. בזהירות תערובת קרם pourhot לתוך קערה עם שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
9
בואו לעמוד 1 דקה.
10
להקציף עד מומסותלה. צינה גנאש עד מעובה וreadable, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
בזהירות להפוך את העוגה על גבי צלחת גדולה. הסר בעדינות נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
12
מורחים ganache מעל וצדדים של העוגה ולאפשר ganache להגדיר, על 1 hour.DO קדימה: העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה.מכסים בכיפת עוגה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
13
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעהלפני לקשט.
14
לקשט עוגה עם פרחים אכילים.
מרכיבים שתצטרך
פרחים אכיליםפרחים אכילים
15
חותכים לפרוסות ומגישים.
16
* זמין בכמה סופרמרקטים ושווקי atfarmers. השתמשו רק בפרחים שגדלו ללא חומרי הדברה.