קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות20
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםציפוי וזיגוגהזגה
מגזין

עוגת שוקולד ערמונים. ציפוי קרם דלעת

עוגת שוקולד ערמונים. ציפוי קרם דלעת
מתכון זה משמש 7 . אם יש לך חלב סויה וניל, גבינת שמנת טבעונית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
מבחן טעם. לא יכולתי לחכות לנסות את היצירה הזאת. לא היה לי מושג איך זה יהיה טעם, אבל הו שלי זה הריח אלוהי! מחית הדלעת הייתה ריחנית והוסיפה לחות רכה לעוגה. השילוב הארומטי של קינמון, ערמונים ווניל כמעט הפיל אותי כשמשכתי את העוגה מהתנור. אם ל "משב רוח מתוק" היה ניחוח בושם, הריח הזה היה זה. הממ, אולי אני צריך למתג את זה. בכל מקרה, בחזרה למבחן הטעם. ביס ראשון: יאם! עוגת דלעת לחה במיוחד. החתיכות הגדולות והרכות של הערמונים הן מדהימות. האמת שרציתי עוד חתיכות ערמונים! (אל תהסס להוסיף כמה שאתה רוצה הבלילה שלך.) חתיכות שוקולד צ ' יפס מנומר היו תוספת נחמדה, אבל למעשה לא הכרחי. אתה יכול להשאיר אותם עבור פינוק דל קלוריות. הערמונים בלטו היטב בכוחות עצמם. יאם. הזיגוג היה המבטא המושלם. היה לזה ריח של קינמון, וניל ודלעת. צבע כתום יפהפה. אהבתי את המבטאים בתבלינים הן בציפוי והן בעוגה. אל תתקמצן על התבלינים האיכותיים האלה. מה יש בשם? בלונדיניות או עוגה. ללא ספק, זה קינוח. Aka, לטפל. אבל אולי פינוק להיאכל עם תה, קפה או צ ' אי. בהתחלה רציתי לקרוא להן 'בלונדיניות', כלומר עוגיות וניל, אבל אז הבנתי שהן באמת אופות אור ואווריריות כמו עוגה. עם זאת, בגלל המתכון הזה יש כל כך הרבה "חומר טוב" בו (לא רק קמח וסוכר כמו "עוגה" מסורתית) רציתי לקרוא לזה עוגת תה. אבל סיימתי עם מיתוג "עוגה" פשוט בשביל זה. :) ועל ידי דברים טובים בו, אני מתכוון קמח מחיטה מלאה, מחית דלעת, אגוזי פקאן, ערמונים, תבלינים וחלב סויה. איך שלא תקרא לזה, זה טעים. וציפוי הדלעת המתוק בהחלט ממתיק את החלק של העוגה...עוגת Choco ערמונים עם קרם Cinna-דלעת Frostingvegan
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
דלעת משומרדלעת משומר
ערמוניםערמונים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
סוימילקסוימילק
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
BreezeBreeze
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עוגה Batterdry:2 כוסות קמח מלא חיטה / 4 כוס סוכר טבעוני גלם (מיץ קנה מאודה)1 כף אבקת אפייה 1/2 כפית מלח ים 1 כפות אבקת וניל טעם * אתה יכול גם להשתמש תמצית וניל כתחליף אם neededdash של cinnamondash של אגוז מוסקט: 1/2 כוס מומסת חמאה טבעונית spread1 / 2 כוס שימורי חלב סויה וניל 1 / 4 כוס חלב סויה או קנבוס חלב
מרכיבים שתצטרך
מיץ קנה מאודהמיץ קנה מאודה
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אבקת ונילאבקת וניל
חלב קנבוסחלב קנבוס
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חיטהחיטה
3
הבלילה לקפל:1 כוס שוקולד צ ' יפס טבעוני 1 כוס קצוצה בערך ערמונים
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
טפטוף: 1 כף מייפל או סירופ אגבה של מלח
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
ציפוי קרם דלעת-Cinna: 6 עוז. קרם טבעוני cheese2-4 כפות חמאה טבעונית * יותר ממרח חמאה יגרום עשיר יותר frosting1 כפות Vegenaise1/2 כפית מלח1 / 2 כפית תבלינים (תערובת קינמון / אגוז מוסקט)3/4 כוס משומר pumpkin4-6 כפות מייפל syrup1 כפות סויה creamer5 כפות rawans1 כפית אבקת pecroot (אופציונלי)ציפוי: שאריות פקאן גלם, קצוץ
מרכיבים שתצטרך
ממרח חמאה טבעוניממרח חמאה טבעוני
ArrowrootArrowroot
ממרח חמאהממרח חמאה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6
תנור טרום חום ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
גריז עם שמן ריסוס, תבשיל קדרה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
8
מוסיפים את כל מרכיבי עוגת התה היבשה לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
9
מערבבים היטב.
10
מוסיפים את החומרים הרטובים. מערבבים עד היטב מעורבב. אתה צריך בלילה צפופה רכה. זה לא יהיה של עקביות נוזלית.
11
מקפלים את הערמונים הקצוצים ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ערמוניםערמונים
12
יוצקים את הבלילה לתוך תבשיל קדרה. החלק את הבלילה לקצוות עם סכין או קצה אחורי של כף.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
טפטוף טוב יותר עם קצת סירופ מייפל או אגבה וקמצוץ מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
14
מניחים בתנור ואופים במשך 25-30 דקות. או עד קרום חום בהיר נוצר על הקצוות ואת העוגה מתחילה למשוך מן המנה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הכינו את הציפוי. במעבד מזון, להוסיף את כל החומרים הזיגוג למעט פקאן, סירופ מייפל שמנת. להתמזג עד חלקה. הזיגוג יהיה עבה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שמנת קפהשמנת קפה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
16
מוסיפים את סירופ המייפל ומלבין לאט. לבסוף, להוסיף פקאנים גלם להתמזג עד חלקה. לעשות מבחן טעם מהיר ולהתאים טעם לפי הטעם (מלח, מתיקות, creaminess, nuttiness). אל תדאגי אם הציפוי נראה מימי. זה יתייצב במקרר.1
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שמנת קפהשמנת קפה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
17
משוך עוגה מבושלת מהתנור ולאפשר להתקרר. מקל ציפוי במקרר לפחות 2 שעות.1
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
כאשר הן העוגה והציפוי התקררו, אתה יכול להקפיא את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
19
מפזרים שאריות פקאן גלם קצוץ. חותכים לריבועים.1
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20
מגישים מגניב. לאחסן במקרר.הערות: אבקת וניל - * השתמשתי מפזר וניל סוכר שמצאתי וויליאמס וסונומה. דומה למה שאולי תפזר על הצ ' אי לאטה שלך בסטארבקס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ונילאבקת וניל
תה צ ' אי לאטהתה צ ' אי לאטה
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתסירופ מייפל או אגבהסירופ מייפל או אגבה1אוראו ממולאים כפוליםאבקת arrowroot (אופציונלי)אבקת arrowroot (אופציונלי)1גבינת פרמזן מגוררתבצלבצל1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרדלעת אורגנית משומרדלעת אורגנית משומר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרדלעת משומרדלעת משומר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרערמונים קצוצים בערךערמונים קצוצים בערך1דאשגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב סויה וניל או קנבוסחלב סויה וניל או קנבוס4קרום: פירורי קרקר גרהםסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1דאשעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)5קרום: פירורי קרקר גרהםאגוזי פקאן לא מבושליםאגוזי פקאן לא מבושלים7חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםתוספות: שאריות פקאן גלם, קצוץתוספות: שאריות פקאן גלם, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת סויה ונילשמנת סויה וניל1גבינת פרמזן מגוררתשמנת סויהשמנת סויה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תבלינים (תערובת קינמון / אגוז מוסקט)תבלינים (תערובת קינמון / אגוז מוסקט)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר טבעוני גלם (מיץ קנה מאודה)סוכר טבעוני גלם (מיץ קנה מאודה)1-2 כפות שמן זית כתית מעולהאתה גם להשתמש תמצית וניל כתחליף במידת הצורךאתה גם להשתמש תמצית וניל כתחליף במידת הצורך1גבינת פרמזן מגוררתאבקת וניל טעםאבקת וניל טעם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרממרח חמאה טבעוני נמסממרח חמאה טבעוני נמס2קרום: פירורי קרקר גרהםממרח חמאה טבעוניממרח חמאה טבעוני7חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםפרוסות לימון משומרפרוסות לימון משומר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד צ'יפס טבעונישוקולד צ'יפס טבעוני170פלפל האבנרוגבינת שמנת טבעוניתגבינת שמנת טבעונית1גבינת פרמזן מגוררתVegenaiseVegenaise4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה