עוגת שוקולד ערמונים. ציפוי קרם דלעת
מתכון זה משמש 7 . אם יש לך חלב סויה וניל, גבינת שמנת טבעונית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מבחן טעם. לא יכולתי לחכות לנסות את היצירה הזאת. לא היה לי מושג איך זה יהיה טעם, אבל הו שלי זה הריח אלוהי! מחית הדלעת הייתה ריחנית והוסיפה לחות רכה לעוגה. השילוב הארומטי של קינמון, ערמונים ווניל כמעט הפיל אותי כשמשכתי את העוגה מהתנור. אם ל "משב רוח מתוק" היה ניחוח בושם, הריח הזה היה זה. הממ, אולי אני צריך למתג את זה. בכל מקרה, בחזרה למבחן הטעם. ביס ראשון: יאם! עוגת דלעת לחה במיוחד. החתיכות הגדולות והרכות של הערמונים הן מדהימות. האמת שרציתי עוד חתיכות ערמונים! (אל תהסס להוסיף כמה שאתה רוצה הבלילה שלך.) חתיכות שוקולד צ ' יפס מנומר היו תוספת נחמדה, אבל למעשה לא הכרחי. אתה יכול להשאיר אותם עבור פינוק דל קלוריות. הערמונים בלטו היטב בכוחות עצמם. יאם. הזיגוג היה המבטא המושלם. היה לזה ריח של קינמון, וניל ודלעת. צבע כתום יפהפה. אהבתי את המבטאים בתבלינים הן בציפוי והן בעוגה. אל תתקמצן על התבלינים האיכותיים האלה. מה יש בשם? בלונדיניות או עוגה. ללא ספק, זה קינוח. Aka, לטפל. אבל אולי פינוק להיאכל עם תה, קפה או צ ' אי. בהתחלה רציתי לקרוא להן 'בלונדיניות', כלומר עוגיות וניל, אבל אז הבנתי שהן באמת אופות אור ואווריריות כמו עוגה. עם זאת, בגלל המתכון הזה יש כל כך הרבה "חומר טוב" בו (לא רק קמח וסוכר כמו "עוגה" מסורתית) רציתי לקרוא לזה עוגת תה. אבל סיימתי עם מיתוג "עוגה" פשוט בשביל זה. :) ועל ידי דברים טובים בו, אני מתכוון קמח מחיטה מלאה, מחית דלעת, אגוזי פקאן, ערמונים, תבלינים וחלב סויה. איך שלא תקרא לזה, זה טעים. וציפוי הדלעת המתוק בהחלט ממתיק את החלק של העוגה...עוגת Choco ערמונים עם קרם Cinna-דלעת Frostingvegan
עוגה Batterdry:2 כוסות קמח מלא חיטה / 4 כוס סוכר טבעוני גלם (מיץ קנה מאודה)1 כף אבקת אפייה 1/2 כפית מלח ים 1 כפות אבקת וניל טעם * אתה יכול גם להשתמש תמצית וניל כתחליף אם neededdash של cinnamondash של אגוז מוסקט: 1/2 כוס מומסת חמאה טבעונית spread1 / 2 כוס שימורי חלב סויה וניל 1 / 4 כוס חלב סויה או קנבוס חלב
הבלילה לקפל:1 כוס שוקולד צ ' יפס טבעוני 1 כוס קצוצה בערך ערמונים
טפטוף: 1 כף מייפל או סירופ אגבה של מלח
ציפוי קרם דלעת-Cinna: 6 עוז. קרם טבעוני cheese2-4 כפות חמאה טבעונית * יותר ממרח חמאה יגרום עשיר יותר frosting1 כפות Vegenaise1/2 כפית מלח1 / 2 כפית תבלינים (תערובת קינמון / אגוז מוסקט)3/4 כוס משומר pumpkin4-6 כפות מייפל syrup1 כפות סויה creamer5 כפות rawans1 כפית אבקת pecroot (אופציונלי)ציפוי: שאריות פקאן גלם, קצוץ
תנור טרום חום ל 375 מעלות.
גריז עם שמן ריסוס, תבשיל קדרה.
מוסיפים את כל מרכיבי עוגת התה היבשה לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את החומרים הרטובים. מערבבים עד היטב מעורבב. אתה צריך בלילה צפופה רכה. זה לא יהיה של עקביות נוזלית.
מקפלים את הערמונים הקצוצים ושוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה לתוך תבשיל קדרה. החלק את הבלילה לקצוות עם סכין או קצה אחורי של כף.
טפטוף טוב יותר עם קצת סירופ מייפל או אגבה וקמצוץ מלח ים.
מניחים בתנור ואופים במשך 25-30 דקות. או עד קרום חום בהיר נוצר על הקצוות ואת העוגה מתחילה למשוך מן המנה.
הכינו את הציפוי. במעבד מזון, להוסיף את כל החומרים הזיגוג למעט פקאן, סירופ מייפל שמנת. להתמזג עד חלקה. הזיגוג יהיה עבה.
מוסיפים את סירופ המייפל ומלבין לאט. לבסוף, להוסיף פקאנים גלם להתמזג עד חלקה. לעשות מבחן טעם מהיר ולהתאים טעם לפי הטעם (מלח, מתיקות, creaminess, nuttiness). אל תדאגי אם הציפוי נראה מימי. זה יתייצב במקרר.1
משוך עוגה מבושלת מהתנור ולאפשר להתקרר. מקל ציפוי במקרר לפחות 2 שעות.1
כאשר הן העוגה והציפוי התקררו, אתה יכול להקפיא את העוגה.
מפזרים שאריות פקאן גלם קצוץ. חותכים לריבועים.1
מגישים מגניב. לאחסן במקרר.הערות: אבקת וניל - * השתמשתי מפזר וניל סוכר שמצאתי וויליאמס וסונומה. דומה למה שאולי תפזר על הצ ' אי לאטה שלך בסטארבקס.