מתכון זה משמש 7 . אם יש לך חלב סויה וניל, גבינת שמנת טבעונית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
1
מבחן טעם. לא יכולתי לחכות לנסות את היצירה הזאת. לא היה לי מושג איך זה יהיה טעם, אבל הו שלי זה הריח אלוהי! מחית הדלעת הייתה ריחנית והוסיפה לחות רכה לעוגה. השילוב הארומטי של קינמון, ערמונים ווניל כמעט הפיל אותי כשמשכתי את העוגה מהתנור. אם ל "משב רוח מתוק" היה ניחוח בושם, הריח הזה היה זה. הממ, אולי אני צריך למתג את זה. בכל מקרה, בחזרה למבחן הטעם. ביס ראשון: יאם! עוגת דלעת לחה במיוחד. החתיכות הגדולות והרכות של הערמונים הן מדהימות. האמת שרציתי עוד חתיכות ערמונים! (אל תהסס להוסיף כמה שאתה רוצה הבלילה שלך.) חתיכות שוקולד צ ' יפס מנומר היו תוספת נחמדה, אבל למעשה לא הכרחי. אתה יכול להשאיר אותם עבור פינוק דל קלוריות. הערמונים בלטו היטב בכוחות עצמם. יאם. הזיגוג היה המבטא המושלם. היה לזה ריח של קינמון, וניל ודלעת. צבע כתום יפהפה. אהבתי את המבטאים בתבלינים הן בציפוי והן בעוגה. אל תתקמצן על התבלינים האיכותיים האלה. מה יש בשם? בלונדיניות או עוגה. ללא ספק, זה קינוח. Aka, לטפל. אבל אולי פינוק להיאכל עם תה, קפה או צ ' אי. בהתחלה רציתי לקרוא להן 'בלונדיניות', כלומר עוגיות וניל, אבל אז הבנתי שהן באמת אופות אור ואווריריות כמו עוגה. עם זאת, בגלל המתכון הזה יש כל כך הרבה "חומר טוב" בו (לא רק קמח וסוכר כמו "עוגה" מסורתית) רציתי לקרוא לזה עוגת תה. אבל סיימתי עם מיתוג "עוגה" פשוט בשביל זה. :) ועל ידי דברים טובים בו, אני מתכוון קמח מחיטה מלאה, מחית דלעת, אגוזי פקאן, ערמונים, תבלינים וחלב סויה. איך שלא תקרא לזה, זה טעים. וציפוי הדלעת המתוק בהחלט ממתיק את החלק של העוגה...עוגת Choco ערמונים עם קרם Cinna-דלעת Frostingvegan
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מוסיפים את סירופ המייפל ומלבין לאט. לבסוף, להוסיף פקאנים גלם להתמזג עד חלקה. לעשות מבחן טעם מהיר ולהתאים טעם לפי הטעם (מלח, מתיקות, creaminess, nuttiness). אל תדאגי אם הציפוי נראה מימי. זה יתייצב במקרר.1