קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות20
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםציפוי וזיגוגהזגה
מגזין

עוגת שוקולד ערמונים. ציפוי קרם דלעת

עוגת שוקולד ערמונים. ציפוי קרם דלעת
מתכון זה משמש 7 . אם יש לך חלב סויה וניל, גבינת שמנת טבעונית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
מבחן טעם. לא יכולתי לחכות לנסות את היצירה הזאת. לא היה לי מושג איך זה יהיה טעם, אבל הו שלי זה הריח אלוהי! מחית הדלעת הייתה ריחנית והוסיפה לחות רכה לעוגה. השילוב הארומטי של קינמון, ערמונים ווניל כמעט הפיל אותי כשמשכתי את העוגה מהתנור. אם ל "משב רוח מתוק" היה ניחוח בושם, הריח הזה היה זה. הממ, אולי אני צריך למתג את זה. בכל מקרה, בחזרה למבחן הטעם. ביס ראשון: יאם! עוגת דלעת לחה במיוחד. החתיכות הגדולות והרכות של הערמונים הן מדהימות. האמת שרציתי עוד חתיכות ערמונים! (אל תהסס להוסיף כמה שאתה רוצה הבלילה שלך.) חתיכות שוקולד צ ' יפס מנומר היו תוספת נחמדה, אבל למעשה לא הכרחי. אתה יכול להשאיר אותם עבור פינוק דל קלוריות. הערמונים בלטו היטב בכוחות עצמם. יאם. הזיגוג היה המבטא המושלם. היה לזה ריח של קינמון, וניל ודלעת. צבע כתום יפהפה. אהבתי את המבטאים בתבלינים הן בציפוי והן בעוגה. אל תתקמצן על התבלינים האיכותיים האלה. מה יש בשם? בלונדיניות או עוגה. ללא ספק, זה קינוח. Aka, לטפל. אבל אולי פינוק להיאכל עם תה, קפה או צ ' אי. בהתחלה רציתי לקרוא להן 'בלונדיניות', כלומר עוגיות וניל, אבל אז הבנתי שהן באמת אופות אור ואווריריות כמו עוגה. עם זאת, בגלל המתכון הזה יש כל כך הרבה "חומר טוב" בו (לא רק קמח וסוכר כמו "עוגה" מסורתית) רציתי לקרוא לזה עוגת תה. אבל סיימתי עם מיתוג "עוגה" פשוט בשביל זה. :) ועל ידי דברים טובים בו, אני מתכוון קמח מחיטה מלאה, מחית דלעת, אגוזי פקאן, ערמונים, תבלינים וחלב סויה. איך שלא תקרא לזה, זה טעים. וציפוי הדלעת המתוק בהחלט ממתיק את החלק של העוגה...עוגת Choco ערמונים עם קרם Cinna-דלעת Frostingvegan
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
דלעת משומרדלעת משומר
ערמוניםערמונים
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוימילקסוימילק
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
BreezeBreeze
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תהתה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
עוגה Batterdry:2 כוסות קמח מלא חיטה / 4 כוס סוכר טבעוני גלם (מיץ קנה מאודה)1 כף אבקת אפייה 1/2 כפית מלח ים 1 כפות אבקת וניל טעם * אתה יכול גם להשתמש תמצית וניל כתחליף אם neededdash של cinnamondash של אגוז מוסקט: 1/2 כוס מומסת חמאה טבעונית spread1 / 2 כוס שימורי חלב סויה וניל 1 / 4 כוס חלב סויה או קנבוס חלב
מרכיבים שתצטרך
מיץ קנה מאודהמיץ קנה מאודה
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
אבקת ונילאבקת וניל
חלב קנבוסחלב קנבוס
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חיטהחיטה
3
הבלילה לקפל:1 כוס שוקולד צ ' יפס טבעוני 1 כוס קצוצה בערך ערמונים
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4
טפטוף: 1 כף מייפל או סירופ אגבה של מלח
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
ציפוי קרם דלעת-Cinna: 6 עוז. קרם טבעוני cheese2-4 כפות חמאה טבעונית * יותר ממרח חמאה יגרום עשיר יותר frosting1 כפות Vegenaise1/2 כפית מלח1 / 2 כפית תבלינים (תערובת קינמון / אגוז מוסקט)3/4 כוס משומר pumpkin4-6 כפות מייפל syrup1 כפות סויה creamer5 כפות rawans1 כפית אבקת pecroot (אופציונלי)ציפוי: שאריות פקאן גלם, קצוץ
מרכיבים שתצטרך
ממרח חמאה טבעוניממרח חמאה טבעוני
ArrowrootArrowroot
ממרח חמאהממרח חמאה
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6
תנור טרום חום ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
גריז עם שמן ריסוס, תבשיל קדרה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
מוסיפים את כל מרכיבי עוגת התה היבשה לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
9
מערבבים היטב.
10
מוסיפים את החומרים הרטובים. מערבבים עד היטב מעורבב. אתה צריך בלילה צפופה רכה. זה לא יהיה של עקביות נוזלית.
11
מקפלים את הערמונים הקצוצים ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
ערמוניםערמונים
12
יוצקים את הבלילה לתוך תבשיל קדרה. החלק את הבלילה לקצוות עם סכין או קצה אחורי של כף.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
טפטוף טוב יותר עם קצת סירופ מייפל או אגבה וקמצוץ מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
14
מניחים בתנור ואופים במשך 25-30 דקות. או עד קרום חום בהיר נוצר על הקצוות ואת העוגה מתחילה למשוך מן המנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
הכינו את הציפוי. במעבד מזון, להוסיף את כל החומרים הזיגוג למעט פקאן, סירופ מייפל שמנת. להתמזג עד חלקה. הזיגוג יהיה עבה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
שמנת קפהשמנת קפה
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
16
מוסיפים את סירופ המייפל ומלבין לאט. לבסוף, להוסיף פקאנים גלם להתמזג עד חלקה. לעשות מבחן טעם מהיר ולהתאים טעם לפי הטעם (מלח, מתיקות, creaminess, nuttiness). אל תדאגי אם הציפוי נראה מימי. זה יתייצב במקרר.1
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
שמנת קפהשמנת קפה
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
17
משוך עוגה מבושלת מהתנור ולאפשר להתקרר. מקל ציפוי במקרר לפחות 2 שעות.1
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
כאשר הן העוגה והציפוי התקררו, אתה יכול להקפיא את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
19
מפזרים שאריות פקאן גלם קצוץ. חותכים לריבועים.1
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20
מגישים מגניב. לאחסן במקרר.הערות: אבקת וניל - * השתמשתי מפזר וניל סוכר שמצאתי וויליאמס וסונומה. דומה למה שאולי תפזר על הצ ' אי לאטה שלך בסטארבקס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ונילאבקת וניל
תה צ ' אי לאטהתה צ ' אי לאטה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשסירופ מייפל או אגבהסירופ מייפל או אגבה1אוראו ממולאים כפוליםאבקת arrowroot (אופציונלי)אבקת arrowroot (אופציונלי)11 כף אורגנו מיובש1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרדלעת אורגנית משומרדלעת אורגנית משומר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרדלעת משומרדלעת משומר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרערמונים קצוצים בערךערמונים קצוצים בערך1דאשקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב סויה וניל או קנבוסחלב סויה וניל או קנבוס42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1דאשעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאגוזי פקאן לא מבושליםאגוזי פקאן לא מבושלים7שרימפס וורידיםתוספות: שאריות פקאן גלם, קצוץתוספות: שאריות פקאן גלם, קצוץ1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח2חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת סויה ונילשמנת סויה וניל11 כף אורגנו מיובששמנת סויהשמנת סויה1חתיכות טופי הית' ברתבלינים (תערובת קינמון / אגוז מוסקט)תבלינים (תערובת קינמון / אגוז מוסקט)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר טבעוני גלם (מיץ קנה מאודה)סוכר טבעוני גלם (מיץ קנה מאודה)1-2 כפות שמן זית כתית מעולהאתה גם להשתמש תמצית וניל כתחליף במידת הצורךאתה גם להשתמש תמצית וניל כתחליף במידת הצורך11 כף אורגנו מיובשאבקת וניל טעםאבקת וניל טעם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרממרח חמאה טבעוני נמסממרח חמאה טבעוני נמס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסממרח חמאה טבעוניממרח חמאה טבעוני7שרימפס וורידיםפרוסת דובדבן ולימון מרסקינופרוסת דובדבן ולימון מרסקינו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד צ'יפס טבעונישוקולד צ'יפס טבעוני170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת טבעוניתגבינת שמנת טבעונית11 כף אורגנו מיובשVegenaiseVegenaise4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה