קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד פטל כפולה

עוגת שוקולד פטל כפולה
עוגת שוקולד פטל כפולה היא חלב חינם קינוח. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא ריבת פטל, ביצים, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד כפולה עם מילוי פטל, עוגת שוקולד כפולה W / מילוי פטל, ו עוגת שוקולד פטל שכבות כפולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350° F. ספריי שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, ביצים, שמן, ומים ולהכות עם מיקסר חשמלי במשך כ 2 דקות, עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
באמצעות מרית גומי או כף, לקפל את שבבי שוקולד לתוך הבלילה עוגה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני מחבתות עוגה ואופים במשך 30 דקות, או עד tester קיסם או עוגה להציב במרכז העוגות יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במחבתות שלהם. כאשר מגניב, להפוך עוגה אחת החוצה, בצד עגול למטה, על מגש שטוח או על כן עוגה מכוסה שתי חתיכות של נייר שעווה, מעט חופפים במרכז. כדי להפוך שטוח על גבי, לחתוך את הצד המעוגל את שתי השכבות לפני הערימה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
החל שכבה דקה של ציפוי שוקולד על החלק העליון של השכבה הראשונה, ואחריו שכבה של ריבת פטל. נקודה כ 1/4 כוס פטל טרי על גבי ריבה, משאיר רווחים בין פירות יער. בזהירות למקם את השכבה השנייה של עוגת שוקולד, מעוגל בצד למעלה, או אם העליון הוסר, בצד התחתון למעלה, בעדינות יישור שתי השכבות יחד. עם מרית אופסט או סכין, להפיץ שכבה דקה של ציפוי סביב הצדדים העליון של העוגה ולהוסיף ציפוי נוסף עד הצדדים מכוסים וחלק. כפור את החלק העליון של העוגה עד מכוסה וחלק. סיים את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם שאר פטל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
ריבת פטלריבת פטל
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד