עוגת שוקולד צ'יפס לבנה עם תותים בזיליקום
שוקולד לבן פצפוצי שוקולד עם תותים בזיליקום דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. גשו לסופר וקנו תערובת אפייה, חלב, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שוקולד בטעם תות, מרנג שוקולד צ'יפס עם תותים, ו מוס שוקולד לבן עם תותים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
בקערה קטנה לשלב את התותים עם 1 כף סוכר. תניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את תערובת האפייה וסוכר 1/4 כוס. מערבבים בחלב וחמאה, ולאחר מכן מקפלים בשוקולד צ ' יפס. ללטף את הבצק על משטח מקומח, לחתוך ל 8 משולשים, ולסדר על תבנית אפייה ungreased.
אופים עד חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ לתותים וזורקים לשלב.
עם מערבל יד חשמלי, מקציפים את השמנת בקערה בינונית, עם הסוכר הנותר והוניל. תחתוך את הגרעינים לחצי.
שים את החצאים התחתונים של כל עוגה על צלחות הגשה וכפית כמה תותים על כל חצי. לגרוף כל אחד עם קצפת לכסות עם צמרות shortcake.
מקשטים עם קצת יותר קצפת ופרוסת תות לפני ההגשה.