עוגת שוקולד צ'יפס ללא גלוטן
עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן היא מזון ידידותי וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תערובת אפייה & פנקייק של פמלה, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס (ללא גלוטן וטבעוני), ביס עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוני גלם (ללא גלוטן, ללא סויה), ו כמהין בצק עוגיות שוקולד צ'יפס [ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק].
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F. קו 9 מחבת עוגת מתכת עגולה אינץ עם לסכל רדיד לרסס עם ספריי בישול.עם מערבל חשמלי כף יד, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים עד שמנת.
מוסיפים את הביצה ומכה עד incorporated, ואז להכות את הוניל.
מוסיפים את תערובת האפייה ומערבבים כדי להכין בצק רך, ואז מערבבים את שבבי השוקולד.לשקול כ -12 אונקיות של בצק. אם אין לך קנה מידה, פשוט גלגל העין זה וללכת עם כ 2/3 של התערובת.
שים את הבצק במרכז המחבת. לצנן את הידיים עם קצת מים ולחץ על הבצק לעיגול כך שהוא מגיע על ½ אינץ ' מהצדדים ואת העוגייה יש שפע של מקום להתפשט.
אופים את העוגיה ב 300 F במשך כ 30 עד 33 דקות או עד שהוא מופיע להגדיר משחימים קלות.
תן מגניב במחבת במשך כ 15 דקות, ואז בזהירות להרים ולתת מגניב לחלוטין. אתה יכול לקשט את העוגיה ברגע שזה מגניב או להקפיא אותו לקשט כאשר אתה ready.To הפוך את הדובדבן, לנצח את החמאה עד שמנת. בהדרגה מוסיפים את הסוכר והוניל.
הוסף חלב לפי הצורך עד שתקבל את העקביות שאתה אוהב. מקטרת בקצוות עוגת העוגיות.