עוגת שוקולד צ'יפס קלה
עוגת פצפוצי שוקולד קלה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת קפה פצפוצי שוקולד, עוגת קפה פצפוצי שוקולד, ו עוגת קפה פצפוצי שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת 9 אינץ ' springform.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה.
מקציפים חמאה וגבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב, כ -30 שניות. לנצח 1 1/4 כוסות סוכר ותמצית וניל עד התערובת היא קלה ורכה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים שבבי שוקולד; ערבוב רק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
מערבבים פקאנים, 1/4 כוס סוכר, וקינמון בקערה קטנה; מפזרים מעל הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר על מתלה תיל.