עוגת שוקולד קוקוס
עוגת שוקולד קוקוס המתכון מוכנה בערך 15 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תערובת פודינג שוקולד מיידית, קוקוס, חצי שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת קוקוס חמוציות, קלוי-עוגת קוקוס, ו עוגת פטל וקוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הקרום מלמעלה, צדדים ותחתונים של עוגה.
חותכים עוגה לתוך 16 פרוסות.
מורחים שמורות על פני שמונה פרוסות; למעלה עם העוגה שנותרה.
מקום 2 qt. מנה קערה; טפטוף עם מיץ תפוזים 1/3 כוס. קוצצים שוקולד; להפריש 2 כפות לקישוט.
מפזרים שוקולד שנותר וקוקוס כוס 1 על עוגה.
בקערה גדולה, לשלב את החלב, שמנת, תערובת פודינג יבש ומיץ תפוזים הנותרים; לנצח על נמוך במשך 2 דקות. כף מעל עוגה.
מפזרים קוקוס שנותר ושוקולד שמור. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.