קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד קוקוס banoffee

עוגת שוקולד קוקוס banoffee
עוגת שוקולד קוקוס banoffee דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 10 . יש קינוח זה 727 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו ביסקוויטים בורבון, מאליבו, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 337 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עוגת שוקולד Banoffee, עוגת בנופי ., ו עוגת בנופי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
כדי להפוך את הבסיס, להמס בעדינות את הקוקוס מוקרם במחבת, ערבוב לעתים קרובות. בינתיים, whizz את הביסקוויטים במעבד מזון (אם אין לך אחד, bash לפירורים הטובים ביותר שאתה יכול).
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מוקרםקוקוס מוקרם
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים עם קוקוס נמס וקמצוץ של מלח. לחץ על הבסיס ולמעלה את הצדדים של פח מחורץ 22 ס " מ עגול עם תחתית רופפת. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
כדי להפוך את קרם קוקוס, להביא את חלב קוקוס כמעט מבשלים. בינתיים, לטאטא יחד את החלמונים, גלגלית סוכר וקורסים.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את חלב הקוקוס החם מעל תוך לטאטא ברציפות. להטות בחזרה לתוך המחבת בעדינות חום, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, חלקה מבריק. (בהתחלה זה יהיה גבשושי, אבל להמשיך להכות וזה יהפוך חלק.) מבשלים 2 דקות, ואז להוריד את החום ומערבבים במליבו. מגניב עם גיליון של סרט נצמד הניח ישירות על פני השטח כך העור לא טופס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לגרד את הקרמל למחבת עם השוקולד, שבור לחתיכות, ולהמיס בעדינות יחד. לקלף ולפרוס את הבננות, ולאחר מכן לסדר את הפרוסות על בסיס העוגה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים מעל שוקולד קרמל וצינה שוב להגדיר 1 hr לפחות, או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7
כאשר קרם קוקוס הלך קר, לגרד לתוך קערה עם קרם כפול לנצח עד רק עבה מספיק כדי להחזיק שיא. בעדינות כפית לתוך שקית מזון פלסטיק (קל להובלה) וצינה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
קרם כפולקרם כפול
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כדי לשרת, לחתוך את קצה שקית הקרם וצינור בכל רחבי העוגה. אבק עם קצת קקאו כדי לסיים, ולאכול עם כל תערובת קרם קוקוס נוספת מוגשת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
נייר אורזנייר אורז
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נהר הנחש ריזלינג הקציר מאוחר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.