עוגת שוקולד-קרמל אגוז מקדמיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד קרמל Macadamia אגוז טארט. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 525 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מי קרח, סוכר, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, טארט קרמל מקדמיה, ו טארט קרמל מקדמיה (מתכונים דומים).
הוראות
או קרום: תערובת קמח, אבקת סוכר, ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה וחותכיםבאמצעות פניות on / off עד תערובת דמויהארוחה צרופה.
הוסף 1 כף מי קרח תערובת רק עד לגושים לחים טופס, הוספת מי קרח יותר על ידי כפית ifmixture יבש.
העברת בצק למחבת 9 אינץ ' diametertart עם תחתית נשלפת. באמצעות אצבעות מקורנות קלות, לחץ על הבצק בחוזקה ובאופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של המחבת. הצינה קרום 1 שעה.
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°. קו קרום עם לסכל; מילוי שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים זהב חיוור crustuntil סביב קצוות sidesare להגדיר, על 20 דקות.
הסר שעועית foiland; אופים עד הקרום הוא זהובהמבושל דרך, כ 14 דקות.
Transferto rack וקרום מגניב לחלוטין במחבת.
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן גלי.
מוסיפים שוקולד; מערבבים עד חלקה.
כף 3 כפות גנאש לתוך 1corner של שקית פלסטיק קטנה resealable andseal; להפריש בטמפרטורת החדר forpiping.
מורחים ganache הנותרים אפילובתחתית הקרום.
מפזרים אגוזי choppedmacadamia באופן שווה על ganachelayer בקרום. להקפיא את הקרום בזמן מכיןאמל מילוי.
שלב סוכר 1/3 כוס מים mediumsaucepan כבד. מערבבים מעל בינוני נמוך סוכר heatuntil מתמוסס. להגביר את החום ואת הבוץ מבלי לערבב עד סירופ הוא goldenamber, מדי פעם צחצוח למטה של מחבת עם מברשת מאפה רטוב swirlingpan, כ 8 דקות.
מוסיפים שמנת וחמאה; מערבבים untilany פיסות קרמל להתמוסס תערובת issmooth. לצרף מדחום ממתקים toside של פאן ולהביא תערובת להרתיח חום overmedium-גבוה. מרתיחים ללא תרמומטר stirringuntil רושם 116°, על 2 1/2minutes עוד.
הסר את הקרום מהמקפיא. עובד במהירות, לשפוך קרמל מילוי לתוך הקרום.בעדינות לנער מחבת טארט כדי לאפשר מילוי להדק באופן שווה בקרום. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, על 3 שעות.
הסר את הקרום מהמקפיא. עובד במהירות, לשפוך קרמל מילוי לתוך הקרום.בעדינות לנער מחבת טארט כדי לאפשר מילוי להדק באופן שווה בקרום. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, על 3 שעות.
מקום שמור שקית פלסטיק resealable עם גנאש שוקולד במיקרוגל וחום במרווחים 5 שניות רק untilsmooth ו pourable. באמצעות מספריים, לחתוך קצה קטן מאוד מפינת התיק עםגנאש. צינור ganache דקורטיבי overcaramel מילוי דפוס crosshatch. Chilluntil שוקולד מוגדר, על 20 minutes.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.לכסות ולשמור מקורר. להביא טארט לחדר לפני ההגשה.
חותכים לפרוסות ומגישים עםגלידת וניל, אם תרצה.