קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

כבש מעושן וגבינה עיזים אנצ'ילדה עם רוטב שומה שקדים

כבש מעושן וגבינה עיזים אנצ'ילדה עם רוטב שומה שקדים
כבש מעושן וגבינה עיזים אנצ'ילדה עם רוטב שומה שקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1292 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן זית, ציר עוף, צ'ילי ניו מקסיקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית נסו שקדים מעושנים וסלט גבינת עיזים, המבורגר כבש וגבינה עיזים עם רוטב ברביקיו קברנה, ו כבש ברוטב שומה אדומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עשן קר כבש ועגבניות. לשרוף פחם או עץ במעשן ולתת לשרוף לגחלים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
2
שכב שבבי ארומטי ספוג (למשל אלון, היקורי) עץ על האפר.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מניחים את הטלה על מתלה הגריל, מניחים את הכיסוי על המעשן ולפתוח את פתח האוורור העליון מעט. תעשן את הטלה במשך 5 דקות. לשפשף את העגבניות בשמן זית, להסיר את הכיסוי ולהוסיף את העגבניות ולהמשיך לעשן יחד עם הטלה במשך 10 דקות. או לקנות כבש מעושן או להשתמש טלה רגיל גריל במחבת. חותכים את הטלה לחצי אנכית ולאחר מכן לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. קוביות העגבניות לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הטלה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 1 עד 2 דקות עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
6
מוסיפים את הבצל הירוק והעגבניות ומבשלים 3 עד 4 דקות, עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
הנח את הטורטיות שטוחות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
8
מפזרים 1/4 כוס של שקע מונטריי על כל אחד טורטיות מניחים חלק מתערובת הטלה על הגבינה ומפזרים גבינת עיזים וכוסברה, מקפלים את הקצוות הקצרים ומתגלגלים בחוזקה לאורך. מצקת את רוטב השומה מעל ומקשטים עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
גבינת עיזיםגבינת עיזים
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחממים את השמן ל 360 מעלות F. מטגנים את הטורטיות ואת כל הצ ' ילי עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר עם מלקחיים ומניח במעבד מזון או בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מוסיפים את הבצל והשום לשמן ומטגנים עד להשחמה, כ 2 דקות; מוסיפים למעבד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
יוצקים את כל אבל 2 כפות השמן וטוסט השקדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
הוסף למעבד.
14
הוסף כוס 1 של מלאי למעבד ולעבד את טורטיות, צ ' ילי, בצל, שום ושקדים מחית, הוספת מלאי יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
( 23)( 23)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
15
יוצקים את מחית לסיר בינוני ומוסיפים את המניה הנותרת, העגבניות והצימוקים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום בינוני ומבשלים 1 שעה ו 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
מוסיפים את השוקולד, סירופ מייפל, קינמון, ציפורן ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומבשלים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
17
הסר מהחום.

מרכיבים

2אנצ'ו צ' יילס, זרע ונבעאנצ'ו צ' יילס, זרע ונבע9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2ניו מקסיקו צ'יילס, זרע ונבעניו מקסיקו צ'יילס, זרע ונבע14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד Ibarra מקסיקנישוקולד Ibarra מקסיקני1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה קצוצה בצפיפותכוסברה קצוצה בצפיפות4טורטיות תירס כחולותטורטיות תירס כחולות126-inchsטורטיות קמח (6 אינץ')טורטיות קמח (6 אינץ')340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת עיזים, מתפוררתגבינת עיזים, מתפוררת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהוביםצימוקים זהובים4בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)ציפורן טחוןציפורן טחון1ליים, מיץליים, מיץ907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מותני כבש כל אחד)מותני כבש כל אחד)2(חוֹרֶף)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מונטריי מגוררת דקגבינת מונטריי מגוררת דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית טהורשמן זית טהור2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1pasilla צ'ילה, זרע נבקעpasilla צ'ילה, זרע נבקע4עגבניות שזיף, קלופים, cored וקצוץעגבניות שזיף, קלופים, cored וקצוץ6עגבניות שזיףעגבניות שזיף11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, קצוץ גסבצל אדום, קצוץ גס1עץשום קלוי, ציפורן מופרדת קלופיםשום קלוי, ציפורן מופרדת קלופים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים לא מבושליםשקדים לא מבושלים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.