כבש מעושן וגבינה עיזים אנצ'ילדה עם רוטב שומה שקדים
כבש מעושן וגבינה עיזים אנצ'ילדה עם רוטב שומה שקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1292 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן זית, ציר עוף, צ'ילי ניו מקסיקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית נסו שקדים מעושנים וסלט גבינת עיזים, המבורגר כבש וגבינה עיזים עם רוטב ברביקיו קברנה, ו כבש ברוטב שומה אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עשן קר כבש ועגבניות. לשרוף פחם או עץ במעשן ולתת לשרוף לגחלים.
שכב שבבי ארומטי ספוג (למשל אלון, היקורי) עץ על האפר.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מניחים את הטלה על מתלה הגריל, מניחים את הכיסוי על המעשן ולפתוח את פתח האוורור העליון מעט. תעשן את הטלה במשך 5 דקות. לשפשף את העגבניות בשמן זית, להסיר את הכיסוי ולהוסיף את העגבניות ולהמשיך לעשן יחד עם הטלה במשך 10 דקות. או לקנות כבש מעושן או להשתמש טלה רגיל גריל במחבת. חותכים את הטלה לחצי אנכית ולאחר מכן לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. קוביות העגבניות לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים את הבצל הירוק והעגבניות ומבשלים 3 עד 4 דקות, עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
הנח את הטורטיות שטוחות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
8
מפזרים 1/4 כוס של שקע מונטריי על כל אחד טורטיות מניחים חלק מתערובת הטלה על הגבינה ומפזרים גבינת עיזים וכוסברה, מקפלים את הקצוות הקצרים ומתגלגלים בחוזקה לאורך. מצקת את רוטב השומה מעל ומקשטים עם כוסברה.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחממים את השמן ל 360 מעלות F. מטגנים את הטורטיות ואת כל הצ ' ילי עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר עם מלקחיים ומניח במעבד מזון או בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מוסיפים את הבצל והשום לשמן ומטגנים עד להשחמה, כ 2 דקות; מוסיפים למעבד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
יוצקים את כל אבל 2 כפות השמן וטוסט השקדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
למריחה על טוסט אם רוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
הוסף למעבד.
14
הוסף כוס 1 של מלאי למעבד ולעבד את טורטיות, צ ' ילי, בצל, שום ושקדים מחית, הוספת מלאי יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
( 23)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
15
יוצקים את מחית לסיר בינוני ומוסיפים את המניה הנותרת, העגבניות והצימוקים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום בינוני ומבשלים 1 שעה ו 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
מוסיפים את השוקולד, סירופ מייפל, קינמון, ציפורן ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומבשלים עוד 15 דקות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.