עוגת שוקולד-ריקוטה
עוגת שוקולד-ריקוטה דורשת על 3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 390 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, פצפוצי שוקולד, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקמח, קמח תירס, 3/4 כוס צנוברים, 1/4 כוס סוכר, ומלח במעבד מזון עד הקרקע דק.
מוסיפים את החמאה והדופק, רק עד שהבצק נוצר. לחץ על הבצק על החלק התחתון ועל 2 אינץ 'את הצדדים של מחבת טארט בקוטר 11 אינץ' עם תחתית נשלפת. מקררים עד שהבצק מוצק, כ -30 דקות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קו בצק טארט עם רדיד אלומיניום ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים את פגז טארט בשליש התחתון של התנור עד רק להגדיר, על 25 דקות. בזהירות להסיר את נייר כסף ומשקולות עוגה.
אופים את הקליפה עד הזהב, על 10 דקות יותר. מגניב לגמרי.
שלב את 3/4 הנותרים כוס סוכר עם 1/2 כוס מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. לקרר את סירופ הסוכר מעט.
בדוד כפול, להמיס את השוקולד על מים רותחים ברכות מאוד.
דופק את גבינת ריקוטה וגבינת שמנת במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים את החלמונים ביצה, 1 בכל פעם, ולעבד עד חלקה.
מוסיף את השוקולד נמס ואת התהליך עד בשילוב. עם ריצת המכונה, להוסיף את סירופ הסוכר בזרם יציב דק ולעבד עד חלקה.
יוצקים את פודינג לתוך קליפת טארט ואופים עד המילוי הוא כמעט להגדיר, על 30 דקות או עד פודינג יש להגדיר. פיזור 3/4 כוס צנוברים קלויים הנותרים על גבי המילוי.
תן לטארט להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
הטארט יכול להיות עטוף פלסטיק ומקורר עד 3 ימים. להחזיר את הטארט לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.