דובדבנים בסירופ יין מתובל עם קרוטונים עוגה פאונד
מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם דבש, יין, עוגת פאונד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דובדבנים בסירופ יין מתובל, דובדבנים בסירופ יין אדום, ו תפוזים טריים עם סירופ יין אדום מתובל.
הוראות
מניחים קליפת לימון, פלפל, קינמון ורוזמרין על שכבה כפולה של גבינה. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור בצורה מאובטחת.
מערבבים יין ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות מיץ) בסיר בינוני; מביאים לרתיחה.
מוסיף שקית גבינה, ומבשלים 5 דקות. להפחית את החום, ולהוסיף דובדבנים; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מסננים דובדבנים במסננת מעל קערה, שומר נוזל בישול.
מניחים את הדובדבנים בקערה בינונית; להשליך שקית cheesecloth. חזור בישול נוזלי למחבת; להביא לרתיחה. מבשלים 20 דקות או עד מופחת 1 1/4 כוסות.
יוצקים סירופ יין על דובדבנים, ומקררים 1 1/2 שעות או עד מגניב לחלוטין.
חותכים עוגה לקוביות 24 (1 אינץ'), ומסדרים קוביות עוגה בשכבה אחת על גיליון אפייה לא מקל מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה, הפיכת הקוביות כל 4 דקות.
מערבבים שמנת חמוצה 1 כף דבש. כפית 1/2 תערובת דובדבן כוס לתוך כל 6 קערות או כוסות פרפה; העליון כל מנה עם 4 קרוטונים ו 1 כף תערובת שמנת חמוצה.