עוגת שוקולד שחורה עם טפטוף גנאש עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 1653 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אבקת קקאו, קמח עוגה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, ו 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכנתי את העוגה הזאת בסט של כוסות מתכת יבשה. אתה יכול להשתמש בתבנית אפייה 9 אינץ ' מסורתית, אם אתה מעדיף. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
כדי להפוך את העוגה: להמס את החמאה לתוך הקפה. כאשר החמאה נמסה, להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
חמאה
קפה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
הניח את הביצים והסוכר בקערה של מערבל לעמוד ומניח על מהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערה
4
מוסיפים את הקמח, המלח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה וסודה לשתייה 1 בכל פעם ומערבבים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
5
מוסיפים את הוניל ואת תערובת חלב החמאה לקפה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
וניל
קפה
6
מערבבים רק עד בשילוב.
7
אם אתה משתמש בכוסות מידה יבשות, למקם את הבלילה במיכל עם זרבובית כדי להקל על לשפוך את הבלילה לתוך כוסות מידה יבש.
8
מניחים את תבניות כוס המדידה על גיליון עוגיות. לרסס כל כוס עם ספריי בישול ירקות. מלא כל כוס חצי מלא.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחי
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
תבנית אפייה
9
אופים במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מחממים את השמנת הכבדה בסיר 2 ליטר עם תחתית כבדה עד שהבועות מתחילות להיווצר סביב קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
2
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערת ערבוב בגודל בינוני. לעשות גנאש על ידי לשפוך כמחצית קרם חם על השוקולד ולתת לו לשבת במשך 30 שניות כדי להמיס את השוקולד. ואז, לאט לטאטא עד חלקה הומוגנית. אין להוסיף את כל השמנת החמה לשוקולד הקר בבת אחת. ההלם של הטמפרטורה הקיצונית יגרום לשומן בשוקולד להיפרד. אם הגנאש מפריד, הוא מאבד את הגמישות שלו, מתמוטט, והופך לנוזל מאוד. אני משתמש בבלנדר טבילה ביד כדי להבטיח גנאש חלק ולשמור תחליב של השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
אמולסיות
קרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
קערת ערבוב
מקציף
3
מוסיפים את השמנת הנותרת בהדרגה ומערבבים עד שכל השמנת החמה משולבת והגנאש חלק והומוגני.
מרכיבים שתצטרך
קרם
4
Unmold את העוגות ולתת מגניב על מתלה חוט להציב מעל נייר קלף מרופד אפייה. כאשר מגניב, לערום את העוגות על גבי אחד את השני עם העוגה הגדולה ביותר על השכבה התחתונה. מניחים את העוגות על מתלה תיל מונח על נייר קלף מרופד אפייה. השתמש מרית אופסט כדי להפיץ את ganache על העוגות לתת את טפטוף עודף על הצדדים. השתמש מרית אופסט כדי להעביר את העוגות לצלחת המצגת.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מרית אופסט
תבנית אפייה
מתלה תיל
5
הפוך את תלתלים שוקולד: השתמש בלוק של שוקולד לבן. משוך מקלף ירקות מעבר לקצה כדי ליצור תלתלי שוקולד. השתמש תלתלים לקשט את העוגות.