עוגת שזיף סוכר פופס
פופס עוגת שזיף סוכר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 208 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרשמלו, ציפוי שוקולד, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קינמון-עוגת שזיף סוכר, עוגת שזיף סוכר כחול, ו נגיסות עוגת שוקולד לבן שזיפים סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את החמאה.
מוסיף את המרשמלו, ערבוב למעייל עם החמאה. המשך לבחוש ולבשל עד המרשמלו נמס לחלוטין.
הסר מהחום ומערבבים את דגני האורז ואת גרידת לימון.
מערבבים עד הדגנים הוא מצופה לחלוטין.
באמצעות מידה 1/4 כוס דל, לגלגל את תערובת האורז ומרשמלו לתוך כדורי כדור בגודל גולף. הקפד לדחוס את תערובת הדגנים בחוזקה. שיפוד מקל סוכרייה על מקל דרך מרכז הכדור. חזור עם נשאר תערובת ומקלות.
ממיסים את השוקולד על דוד כפול. טובלים כל עוגה פופ לתוך שוקולד נמס.
הסר ולאפשר כל עודף לטפטף, מסתובב מעט, מעיל לחלוטין. מקל את קופץ לתוך חתיכת קצף פרחוני או קערה מלאה באורז לעמוד זקוף, כך השוקולד יכול להגדיר מעט.
בואו נשב 5 דקות. טובלים את החצי העליון של כל פופ לתוך הסוכריות.
מניחים את המקלות בחזרה קצף או אורז במקום במקרר להגדיר לחלוטין, או לאפשר להגדיר במשך כמה שעות בטמפרטורת החדר.