עוגת שזיפים טובה
עוגת שזיפים טובה היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. . אם יש לך שמן צמחי, סוכר, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכונים דומים: פאי שזיפים טוב, שזיף טוב פריך, ו טארט שזיף טוב.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
בקערה גדולה לערבב יחד את הקמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון וציפורן. הפוך באר במרכז ושופכים בשמן, ביצים, מזון לתינוקות וצבע מאכל אדום.
מערבבים היטב, ואז מוסיפים אגוזי מלך קצוצים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 70 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
הסר עוגה מחבת בעוד עדיין חם וכפור מיד.
כדי להפוך את הציפוי: בקערה קטנה לשלב 1 כוס סוכר ו 1 כף מיץ לימון. מערבבים עד חלקה.