עוגת שזיפים טובה היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. . אם יש לך שמן צמחי, סוכר, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכונים דומים: פאי שזיפים טוב, שזיף טוב פריך, ו טארט שזיף טוב.
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה לערבב יחד את הקמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון וציפורן. הפוך באר במרכז ושופכים בשמן, ביצים, מזון לתינוקות וצבע מאכל אדום.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
סודה לשתייה
קינמון
ציפורן
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים היטב, ואז מוסיפים אגוזי מלך קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוז
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 70 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
6
הסר עוגה מחבת בעוד עדיין חם וכפור מיד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
כדי להפוך את הציפוי: בקערה קטנה לשלב 1 כוס סוכר ו 1 כף מיץ לימון. מערבבים עד חלקה.