עוגת שחמט לימון-חמאה
המתכון לימון חמאה עוגת שחמט יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. אם יש לכם מרגרינה מקל, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חמאה-עוגת שחמט לימון, חמאה-עוגת שחמט לימון, ו אנגוס בארן עוגת שוקולד שחמט.
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1 קמח כוס, 2 כפות סוכר, ומלח בקערה; לחתוך בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר (לא ליצור כדור).
הקש תערובת בעדינות לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה; לכסות עם ניילון נוסף לעטוף.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 12 אינץ'. להקפיא 10 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר גיליון 1 של ניילון נצמד; להתאים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. מקפלים קצוות תחת; חליל. בצק קו עם חתיכת נייר; לארגן משקולות עוגה (או שעועית יבשה)על נייר.
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד קצה משחימים קלות.
הסר משקולות עוגה לסכל; להפחית את טמפרטורת התנור ל 35
אופים קרום 5 דקות נוספות; מגניב על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, לשלב 1 כוס סוכר הבא 6 מרכיבים (1 כוס סוכר דרך חלבונים ביצה) בקערה; מערבבים עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים בהדרגה בחמאה.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד שנקבע, ציפוי קרום עם לסכל לאחר 30 דקות, במידת הצורך. מגניב על מתלה תיל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.