עוגת שיבולת שועל II היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. 21 אדם התרשמו מתכון זה. . גשו לסופר וקנו סוכר, תבשלי שיבולת שועל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שיבולת השועל הטובה ביותר שלי, עוגת שיבולת שועל, ו עוגת שיבולת שועל.
הוראות
1
יוצקים את המים הרותחים על שיבולת השועל המהירה ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מהירה לבישול
מים
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 13x15 אינץ תבנית אפייה .
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
קרם קיצור עם הסוכר עד אור. הכה בביצים. ואז מוסיפים את שיבולת השועל והוניל, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
וניל
קרם
סוכר
ביצה
שיבולת שועל
4
מערבבים את סודה לשתיה, מלח, קינמון וקמח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
קמח לכל מטרה
מלח
5
מערבבים עד בשילוב.
6
מוסיפים את הצימוקים לתערובת הקמח ואת המעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
קמח לכל מטרה
7
מוסיפים את תערובת הצימוקים והקמח לתערובת שיבולת השועל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל
צימוקים
קמח לכל מטרה
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות או עד בודק מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. אבק עם סוכר של ממתקים או לשרת עם ציפוי מוקצף, אם תרצה בכך.