קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שיבולת שועל II

עוגת שיבולת שועל II
עוגת שיבולת שועל II היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. 21 אדם התרשמו מתכון זה. . גשו לסופר וקנו סוכר, תבשלי שיבולת שועל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שיבולת השועל הטובה ביותר שלי, עוגת שיבולת שועל, ו עוגת שיבולת שועל.

הוראות

1
יוצקים את המים הרותחים על שיבולת השועל המהירה ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מהירה לבישולשיבולת שועל מהירה לבישול
מיםמים
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 13x15 אינץ תבנית אפייה .
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
קרם קיצור עם הסוכר עד אור. הכה בביצים. ואז מוסיפים את שיבולת השועל והוניל, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
שיבולת שועלשיבולת שועל
4
מערבבים את סודה לשתיה, מלח, קינמון וקמח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
מערבבים עד בשילוב.
6
מוסיפים את הצימוקים לתערובת הקמח ואת המעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיפים את תערובת הצימוקים והקמח לתערובת שיבולת השועל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות או עד בודק מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. אבק עם סוכר של ממתקים או לשרת עם ציפוי מוקצף, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור