עוגת שיבולת שועל עם ציפוי אגוז קוקוס
עוגת שיבולת שועל עם ציפוי אגוז קוקוס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו מרגרינה, אבקת אפייה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו עוגת אוכמניות עם ציפוי קוקוס, עוגת לימון אוכמניות עם ציפוי קוקוס קראמבל, ו עוגת שיבולת שועל עם ציפוי קוקוס צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם ספריי בישול; אבק עם 2 כפיות קמח, ולהניח בצד.
להביא 1% חלב דל שומן לרתיחה בסיר קטן; מערבבים ב 1/4 כוס שיבולת שועל. להביא תערובת לרתיחה, ולהסיר מהחום. תערובת כפית לתוך קערה קטנה; בואו מגניב.
שלב 3/4 כוס קמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח בקערה קטנה; להפריש.
שלב 1/2 כוס סוכר מגורען ו 2 כפות מרגרינה מרכך בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב.
הוסף רסק תפוחים, וניל וביצה; לנצח עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת שיבולת שועל; מכים עד מעורבב היטב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור; להפריש על מתלה חוט.
מערבבים את הסוכר החום, התאדה חלב, ו 1 כף מרגרינה בסיר קטן; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים 30 שניות. מערבבים ב 1/4 כוס שיבולת שועל, אגוזי מלך, קוקוס; לבשל 30 שניות.
מורחים על העוגה; מטגנים 2 דקות או עד השחמה קלה.