עוגת שיבולת שועל שוקולד
עוגת שיבולת שועל שוקולד יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-15 מנות. תמורת 49 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 353 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-18 גרם שומן למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, חמאה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 20%. הציון הזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת שיבולת שועל שוקולד, עוגת שיבולת שועל שוקולד צ'יפס ועוגת שיבולת שועל.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שיבולת השועל והמים הרותחים.
מניחים לעמוד במשך 15 דקות או עד שמתקרר.
בקערה גדולה נוספת, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים את תערובת שיבולת השועל; לערבב היטב.
מערבבים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
מערבבים את מרכיבי הציפוי; כפית מעל העוגה החמה; לצלות כ-4 אינץ' מהאש במשך 3-4 דקות, או עד שהחלק העליון משחים קלות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת שיבולת שועל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.