קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות28
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שיבולת שועל שוקולד צ'יפס

עוגת שיבולת שועל שוקולד צ'יפס
עוגת שיבולת שועל שוקולד צ'יפס לוקחת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2543 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 108 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. מתכון זה מכלמתכונים דורש סודה לשתיה, אגוזי מלך, מלח וביצים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מרהיבה. נסו עוגת שיבולת שועל שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס שיבולת שועל, ו עוגת שוקולד צ'יפס שיבולת שועל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים מים ושיבולת שועל בקערת ערבוב, ומניחים לשבת 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מוסיפים סוכרים, חמאה או מרגרינה וביצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
3
מערבבים היטב.
4
מוסיפים קמח, סודה לשתייה, קקאו ומלח. תערובת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
יוצקים לתוך משומן ומקומח 10 איקס 15 איקס 1 מחבת גליל ג ' לי אינץ. למעלה עם שוקולד צ ' יפס ואגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
ג'ליג'לי
אגוזיםאגוזים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת שיבולת שועל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "