מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, עלי פנדה, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת שיפון Pandan, עוגת קוקוס ופנדה, ו עוגת שיפון שוקו חם {אופה פרוסת העוגה} (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. שורה תחתונה של מחבת צינור 10 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
2
מניחים עלי פנדה קצוצים במעבד מזון ומוסיפים 2 כפות מים. תערובת עד העלים הם ריסקו, על 1 דקה (להוסיף כף נוספת מים אם התערובת עבה מדי כדי להתמזג). תערובת זן למרות cheesecloth, לסחוט בחוזקה כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר. אתה צריך 3 עד 4 כפות מיץ.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
מים נוספים
3
בקערה גדולה, להקציף 6 חלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד אור מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להקציף בשמן עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
לטאטא בחלב קוקוס, תמצית פנדה, ו 3 כפות מיץ פנדן עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קפה מבושל חזק וחם
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
לנפות קמח עוגה, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית. בעדינות לטאטא תערובת קמח לתוך תערובת פנדה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
באמצעות מערבל עומד מצויד מצורף שוט, לנצח 9 חלבונים ביצה על מהירות נמוכה בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הוסף קרם של טרטר, להגביר את המהירות בינונית, ולהמשיך לנצח עד meringue מתחיל להיראות אטום. להגדיל את המהירות עד בינוני גבוה ולאט לאט להוסיף 1/2 סוכר כוס הנותרים. המשיכו להכות עד שהקצפת תגיע לשיא נוקשה אך לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
מקפלים 1/3 של מקצפת לתוך הבלילה עד בשילוב. בזהירות לקפל הנותרים מרנג בשני שלבים עד רק בשילוב, להיות זהיר לא deflate מרנג.
10
יוצקים הבלילה לתוך ungreased 10 אינץ מחבת ואופים עד העוגה הוא זהב על גבי, סט, ושיפוד ארוך מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. עוגה מגניב לחלוטין במחבת, על 2 שעות. הפוך על צלחת הגשה לשרת.