קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון Pandan

עוגת שיפון Pandan
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, עלי פנדה, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת שיפון Pandan, עוגת קוקוס ופנדה, ו עוגת שיפון שוקו חם {אופה פרוסת העוגה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. שורה תחתונה של מחבת צינור 10 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
2
מניחים עלי פנדה קצוצים במעבד מזון ומוסיפים 2 כפות מים. תערובת עד העלים הם ריסקו, על 1 דקה (להוסיף כף נוספת מים אם התערובת עבה מדי כדי להתמזג). תערובת זן למרות cheesecloth, לסחוט בחוזקה כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר. אתה צריך 3 עד 4 כפות מיץ.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
מים נוספיםמים נוספים
3
בקערה גדולה, להקציף 6 חלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד אור מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להקציף בשמן עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
לטאטא בחלב קוקוס, תמצית פנדה, ו 3 כפות מיץ פנדן עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
לנפות קמח עוגה, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית. בעדינות לטאטא תערובת קמח לתוך תערובת פנדה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
באמצעות מערבל עומד מצויד מצורף שוט, לנצח 9 חלבונים ביצה על מהירות נמוכה בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הוסף קרם של טרטר, להגביר את המהירות בינונית, ולהמשיך לנצח עד meringue מתחיל להיראות אטום. להגדיל את המהירות עד בינוני גבוה ולאט לאט להוסיף 1/2 סוכר כוס הנותרים. המשיכו להכות עד שהקצפת תגיע לשיא נוקשה אך לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
מקפלים 1/3 של מקצפת לתוך הבלילה עד בשילוב. בזהירות לקפל הנותרים מרנג בשני שלבים עד רק בשילוב, להיות זהיר לא deflate מרנג.
10
יוצקים הבלילה לתוך ungreased 10 אינץ מחבת ואופים עד העוגה הוא זהב על גבי, סט, ושיפוד ארוך מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. עוגה מגניב לחלוטין במחבת, על 2 שעות. הפוך על צלחת הגשה לשרת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
דַק-דַק-