קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שיפון לימון

עוגת שיפון לימון
עוגת לימון שיפון יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם וניל, חמאה, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, עוגת שיפון לימון, ו עוגת שיפון לימון.

הוראות

1
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים תנור ל 163°. בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. הכה במים קרים, שמן, וניל, קליפת לימון וחלמונים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה לשפוך תערובת חלמון ביצה על חלבוני ביצה מוכים, מתקפל עם מרית גומי רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
אופים על 1 שעה 15 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות. מיד להפוך את המחבת במהופך על משפך או בקבוק עמיד בחום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
משפךמשפך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בואו לתלות עד מגניב לחלוטין, על 2 שעות. לשחרר את הצד של העוגה עם סכין או ארוך, מרית מתכת; להסיר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
ב 1 1/2-סיר ליטר, להמיס חמאה על אש נמוכה; להסיר מן החום. מערבבים באבקת סוכר וקליפת לימון עד חלקה. מערבבים במיץ לימון, 1 כף בכל פעם, עד חלקה ועקביות של סירופ עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מורחים זיגוג על גבי עוגה, המאפשר כמה לטפטף למטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן