עוגת שיפון פירות טרופיים
מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קרום עוגה, תמצית קוקוס, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קבב פירות עם קולי פירות טרופיים, מטבל פירות טרופיים עבור עוגיות ופירות, ו מטבל פירות טרופיים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרום עוגה בתחתית צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' ungreased. דקור את התחתית ואת הצד עם מזלג.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום בהיר. מגניב לפני מילוי.
מוסיפים מים לסירופ אננס כדי למדוד 1 כוס של נוזל.
חום לרתיחה; להסיר מחום. מערבבים בג ' לטין עד מומס. תניח בצד.
בקערה גדולה לשלב גבינת שמנת רכה 3/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי.
הוסף אננס ו 1/2 כוס של המקטעים כתום מנדרין. הכה עם מיקסר עד שמנת. בזמן מכות, להוסיף תערובת ג ' לטין, מיץ לימון תמצית קוקוס. צמרמורת עד תערובת עבה אבל לא מוצק, על 1 שעה.
מקציפים 1 1/2 כוסות שמנת עד נוקשה.
מוסיפים 2 כפות סוכר לשמנת בזמן ההכאה. שמור 1 כוס קצפת עבור החלק העליון של העוגה.
מוסיפים את שארית הקצפת לתערובת ג ' לטין צוננת ומערבבים במהירות נמוכה. צמרמורת על 15 דקות או עד התערובת היא חזקה מספיק כדי תלולית. ערימה לתוך קרום. להירגע עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מקשטים עם שמורות 1 כוס קצפת, הנותרים מנדרין כתום קטעים ועלי נענע. לאחסן במקרר.