עוגת שיפון קוקוס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת שיפון קוקוס. מתכון זה משמש 16. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 11 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו תמצית קוקוס, חמאה, קוקוס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת שיפון ליים קוקוס, עוגת שיפון קוקוס, ו פאי שיפון דלעת קוקוס.
הוראות
מניחים חלבונים בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
בינתיים מניחים ג ' ינג ' ר ו -2 כפות סוכר במעבד מזון קטן; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, 1-1 / 4 כוסות סוכר, אבקת אפייה, מלח ותערובת ג ' ינג ' ר. בקערה אחרת, לטאטא את החלמונים, ביצים, שמן, מים לחלץ.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קרם אבנית ושאר הסוכר לחלבונים; מקציפים עם מכות נקיות עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתוך הבלילה.
כף בעדינות לשלושה 9 אינץ ' לא משומנים. מחבתות אפייה עגולות.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר כיסי אוויר.
אופים על מתלה התנור הנמוך ביותר ב-325 למשך 22-26 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות.
מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה מקציפים חמאה עד שהיא תפוחה.
מוסיפים את הסוכר, החלב, התמצית והמלח של הקונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מניחים שכבת עוגה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים עם 1 כוס ציפוי. חזור על שכבות פעמיים. פרוסט הצדדים של העוגה עם זיגוג הנותרים. לחץ על קוקוס מעל ודפנות העוגה.
מקשטים בקליפת תפוז וליים. מקררים עד להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "