קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שיפון קוקוס

עוגת שיפון קוקוס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת שיפון קוקוס. מתכון זה משמש 16. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 11 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו תמצית קוקוס, חמאה, קוקוס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת שיפון ליים קוקוס, עוגת שיפון קוקוס, ו פאי שיפון דלעת קוקוס.

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בינתיים מניחים ג ' ינג ' ר ו -2 כפות סוכר במעבד מזון קטן; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
בקערה גדולה שלבו את הקמח, 1-1 / 4 כוסות סוכר, אבקת אפייה, מלח ותערובת ג ' ינג ' ר. בקערה אחרת, לטאטא את החלמונים, ביצים, שמן, מים לחלץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
5
מוסיפים קרם אבנית ושאר הסוכר לחלבונים; מקציפים עם מכות נקיות עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
כף בעדינות לשלושה 9 אינץ ' לא משומנים. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר כיסי אוויר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
אופים על מתלה התנור הנמוך ביותר ב-325 למשך 22-26 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
10
בקערה גדולה מקציפים חמאה עד שהיא תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מוסיפים את הסוכר, החלב, התמצית והמלח של הקונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מניחים שכבת עוגה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים עם 1 כוס ציפוי. חזור על שכבות פעמיים. פרוסט הצדדים של העוגה עם זיגוג הנותרים. לחץ על קוקוס מעל ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מקשטים בקליפת תפוז וליים. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "