עוגת שכבה כתומה דם
עוגת שכבה כתומה דם היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת סוכר, דבש, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 31%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים, עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר, ו עוגת פאונד תפוז דם עם זיגוג גרידת תפוז.
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול.
שלב ביצים, 1/4 כפית וניל, ומלח בקערה גדולה, והכה עם מערבל במהירות גבוהה 2 דקות. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מגורען, להכות עד תערובת ביצה הוא עבה וחיוור (כ 3 דקות). מקפלים בעדינות קמח לתערובת ביצים, 1/4 כוס בכל פעם. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין מילוי, מניחים מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה בינונית. מסננת קו עם 4 שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על קצוות חיצוניים. יוגורט כפית למסננת. מכסים בחופשיות בניילון נצמד; מקררים 12 שעות.
גבינת יוגורט כפית לתוך קערה גדולה; להשליך נוזל.
מוסיפים דבש 1/2 כפית וניל ליוגורט, מערבבים היטב עם מקצף.
מערבבים קרם ואבקת סוכר בקערה בינונית, ומכים עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מערבבים בעדינות רבע מתערובת השמנת לתוך תערובת יוגורט; מקפלים בעדינות בתערובת השמנת הנותרת. כיסוי וצינה 15 דקות.
מסדרים חלקים כתומים בדם בשכבה אחת על כמה שכבות של מגבות נייר, ולתת לעמוד 5 דקות. שמור חצי מהקטעים; בערך לקצוץ חלקים שנותרו.
שלב מקטעים כתומים קצוצים ונענע קצוצה. כיסוי וצינה.
כדי להכין סירופ, לשלב מיץ 1/4 כוס סוכר מגורען בסיר קטן; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית חום; מבשלים עד מופחת 1/4 כוס (כ 15 דקות).
פיצול עוגה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן; מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, על צלחת.
מורחים עם חצי תערובת יוגורט, משאיר גבול 1/4 אינץ'.
מפזרים תערובת כתומה דם קצוץ