עוגת שכבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבת Quinceanera. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 72 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך וניל, אבקת סוכר, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: עוגת שכבות, עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), ו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת).
הוראות
מחממים תנור ל-325F, שמן בנדיבות וצדדים של כל מחבת עוגה עגולה עם קיצור מוצק.
מפזרים קמח למחבתות מעיל; ברז כדי להסיר עודף קמח.
כדי להפוך את הבלילה עבור מחבתות 6 ו 8 אינץ', בקערה גדולה, לנצח 2 תיבות עוגה לערבב, 2 1/2 כוסות מים, 2/3 כוס שמן 6 חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מורחים 2 1/4 הבלילה כוסות במחבת 6 אינץ 'ו 4 1/4 הבלילה כוסות במחבת 8 אינץ'. מכסים את הבלילה שנותרה בניילון נצמד; מקררים.
מניחים את שני המחבתות על 3 סנטימטרים זה מזה על מתלה תנור באמצע.
אופים עוגה 6 אינץ '40 עד 45 דקות ועוגה 8 אינץ' 45 עד 50 דקות. העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי קירור 15 דקות.
הסר עוגות מחבתות; למקם את הצדדים העליון על מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
כדי להפוך את הבלילה למחבת 12 אינץ', בקערה גדולה, לנצח 2 תיבות עוגה לערבב, 2 1/2 כוסות מים, 2/3 כוס שמן 6 חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
הוסף הבלילה להפריש במקרר; מערבבים לשלב.
מורחים 9 כוסות הבלילה באופן שווה במחבת.
אופים עוגה 12 אינץ ' 50 עד 60 דקות. העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה קירור 25 דקות.
הסר עוגה מן פאן; מקום למעלה בצד על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
כל שכבה מורכבת מ 2 שכבות של עוגה. כדי להפוך עוד שכבה 6 ו 8 אינץ', לשטוף ולייבש את שני המחבתות. הכן מחבתות שוב כפי שהורה בשלב
אופים וקריר כמו בימוי בשלב
לשטוף ולייבש מחבת עוגה 12 אינץ'. הכן מחבת שוב לפי ההוראות בצעד
עבור שכבה שנייה, לעשות הבלילה, למלא מחבת, אופים וקריר כמו בימוי בשלבים 4 ו
כדי להכין ציפוי, בקערה גדולה, מערבבים יחד 8 כוסות אבקת סוכר 1 כף אבקת מרנג. עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה, לנצח 1 קיצור כוס, 1/2 כוס חלב, 2 כפיות וניל 1 כפית תמצית שקדים; להכות על מהירות בינונית עד חלקה.
להוסיף חלב נוסף, 1 כף בכל פעם, כדי להפוך את העקביות להפיץ ציפוי. מערבבים בצבע מזון.
מעבירים ציפוי לקערה גדולה אחרת; מכסים בניילון נצמד. הפוך ציפוי לפי ההוראות 3 פעמים נוספות.
כדי להרכיב עוגה, עם סכין משונן, לחתוך את הקרום העליון כיפת של כל שכבת עוגה כדי ליצור משטח שטוח. בזהירות לצחצח פירורים מעוגות.
מניחים על 1 כף ציפוי על מגש הגשה שבו שכבת העוגה הראשונה ימוקם כדי למנוע מהעוגה להחליק על מגש.
מקום 1 (12 אינץ') שכבה, בצד לחתוך, על מגש. תיק לקשט בכושר עם קצה עגול גדול; למלא עם ציפוי. צינור סביב קצה העליון בתוך שכבת העוגה, ויצרו גבול ציפוי עבה על 3/4 אינץ ' גבוה.
מורחים 1 מילוי פטל כוס מעל העוגה בתוך הגבול ציפוי. למעלה עם שכבה שנייה 12 אינץ עוגה, לחתוך את הצד למטה.
עבור שכבות 6 ו 8 אינץ', לעשות קרטון עגול למקם שכבות עוגה על ידי הנחת תחתית של מחבתות עוגה על קרטון; עקבות סביב קצה פאן.
לגזור עם מספריים. עבור שכבת 6 אינץ', מניחים כמות קטנה של ציפוי על מרכז קרטון עגול להחזיק עוגה במקום.
מניחים שכבת עוגה 6 אינץ', בצד לחתוך, על קרטון. צינור גבול ציפוי סביב הקצה העליון של העוגה.
מורחים 1/4 כוס פטל מילוי מעל העוגה בתוך הגבול. למעלה עם הנותרים שכבת עוגה 6 אינץ', לחתוך את הצד למטה. חזור על שכבת 8 אינץ', באמצעות 8 אינץ 'קרטון עגול, הן 8 אינץ' שכבות עוגה 1/2 כוס מילוי פטל.
כדי פרוסט 6 ו 8 אינץ ' רובד, מערבבים זיגוג. באמצעות מרית גדולה, בזהירות להפיץ שכבה דקה של ציפוי על פני הצדדים של עוגות, ולאחר מכן מעל צמרות. השתמש מרית לדחוף ציפוי, לעולם לא מאפשר מרית לגעת עוגה. (מטרת טכניקה זו היא לאטום את הפירורים כדי להפוך את ציפוי העוגה קל יותר.) להחיל שכבה עבה שנייה של ציפוי לצדדים וחולצות של עוגות, מתפשט עד חלקה.
עבור עוגה מוערמת שבו שכבות ממוקמות ישירות על גבי אחד את השני, כל שכבה תצטרך להיות נתמך על ידי כמה מוטות פילה. כדי לסמן היכן למקם שכבת 8 אינץ 'על גבי שכבת 12 אינץ', מחבת עוגה 8 אינץ 'במרכז, התהפך, על גבי שכבת 12 אינץ' ולחץ בעדינות כדי להפוך את החותם; להסיר פאן.
הכנס מוט פילה 1 למרכז של שכבת 12 אינץ', ישר למגש. סמן מוט עם גובה מדויק של שכבת; הסר רוד.
חותכים 7 מוטות יותר באורך מסומן. הכנס מוטות לתוך עוגה 12 אינץ', ריווח שווה 1 1/2 אינץ 'זה מזה בתוך מתווה מוטבע על שכבת 12 אינץ'.
מקום שכבת 8 אינץ 'על גבי שכבת 12 אינץ'.
סמן שכבת 8 אינץ 'עם חותם של מחבת עוגה 6 אינץ'; הסר מחבת.
חותכים ומוסיפים מוטות 8 פינים עבור שכבת 8 אינץ ' כפי שהורה בשלב 1
Top 8 אינץ שכבת עם 6 אינץ ' רובד.
השתמש הנותרים זיגוג, חטיפים בטעם פירות ליקריץ כדי לקשט את העוגה לפי הצורך.