עוגת שכבות אוכמניות ותפוז עם ציפוי גבינת שמנת
עוגת שכבות אוכמניות ותפוז עם ציפוי גבינת שמנת דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קליפת תפוז, תמצית vanillan, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 29%. נסו עוגת שכבות אוכמניות ותפוז עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת שכבות מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, ו עוגת דלעת עם ארבע שכבות עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים; תחתית קו עם סיבובים של נייר קלף. לנפות הראשון 3 מרכיבים לתוך קערה בינונית. מקציפים חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות עד מעורבב. מקציפים בריכוז, לקלף, ווניל. הכה בביצים 1 בכל פעם. הכה בתערובת קמח ב 4 תוספות לסירוגין עם חלב 3 תוספות. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. מגניב מחבתות על מתלה.
מערבבים פירות יער, סוכר ומיץ לימון בסיר קטן כבד. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים עד תערובת מצטמצם 3/4 כוס, ערבוב מדי פעם וריסוק פירות יער בגסות עם מזלג, על 8 דקות. מילוי קר שנחשף עד קר, כ -30 דקות.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה להתמזג. מקציפים אבקת סוכר ב 4 תוספות, ואז כתום להתרכז, לקלף, ווניל. להירגע עד המשרד אבל להפיץ, כ -30 דקות.
חותכים סביב עוגות כדי לשחרר. הפעל עוגות החוצה. לקלף קלף.
מניחים שכבה 1, צד שטוח למעלה, על מגש.
מורחים מילוי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות. צ ' יל 5 דקות. למעלה עם שכבה שנייה, צד שטוח למטה.
מורחים 1/2 כוס ציפוי דק על כל העוגה כדי לאטום.
מורחים שאריות זיגוג על עוגה. תל שנותר אוכמניות על גבי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה; צמרמורת.