עוגת שכבות בטטה
עוגת שכבות בטטה לוקחת בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, אגוז מוסקט טחון, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת שכבות בטטה עם קרם חמאה מולסה, עוגת שכבות בטטה עם ציפוי גבינת שמנת כתומה, ו עוגת שכבות מתוקה ומלוחה.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים שמן וסוכר.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה את הבטטה, המים והווניל.
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שהם נוקשים; מקפלים לתערובת הבטטה.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח; מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה ומערבבים היטב. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים קלות 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 22-27 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים למתלים.
לציפוי, בסיר כבד קטן על אש בינונית, הקציפו את הסוכר, החלב והחלמונים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים חמאה; מבשלים, תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה ומצפים את גב כף המתכת, כ-10-12 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הקוקוס, הפקאנים והווניל.
מעבירים לקערה קטנה; מצננים 10 דקות.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים בשליש מהציפוי. חזור על שכבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.