עוגת שכבות דלעת מטוגנת עם גבינת שמנת וציפוי כתום
אם יש לכם מיץ תפוזים, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת דלעת עם ארבע שכבות עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, עוגת שכבות דלעת עם מילוי ג'ינג'ר כתום וזיגוג גבינת שמנת קינמון, ו עוגת שכבות אוכמניות ותפוז עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות.
בקערת ערבוב גדולה לשלב ולהכות עם מערבל חשמלי החזיק יד כל החומרים עד הבלילה חלקה. מחלקים את הבלילה בין 2 מחבתות עוגה מוכנות.
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן לעוגות להתקרר במחבתות שלהם במשך 5 דקות ואז להתברר מתלה חוט מגניב לחלוטין.
קרם גבינת שמנת וחמאה יחד עם מיקסר חשמלי עד חלקה. מקציפים בממתקים חלקים ולאחר מכן להכות בצבעי מיץ מזון, zest ו.
לטאטא יחד את כל החומרים בקערה רדודה גדולה.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול מאוד, חייב להיות לפחות 11 אינץ ' רחב.
טובלים 1 של שכבות העוגה בבלילה ומניחים אותו בעדינות בשמן החם. מטגנים עד חום זהוב פריך, כ 4 דקות לכל צד.
להעביר מגש מצופה מגבת נייר כדי לנקז. חזור עם שכבת העוגה השנייה.
בואו עוגות מטוגנות להתקרר מעט ולאחר מכן כפור את החלק העליון של שכבה 1.
מניחים את השכבה ה -2 על גבי זה פרוסט. אל תזגגו את הצדדים, זה יהיה יפה לראות את השכבות של ציפוי ועוגה פריכה מטוגנת.