אם יש לכם מיץ תפוזים, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת דלעת עם ארבע שכבות עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, עוגת שכבות דלעת עם מילוי ג'ינג'ר כתום וזיגוג גבינת שמנת קינמון, ו עוגת שכבות אוכמניות ותפוז עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערת ערבוב גדולה לשלב ולהכות עם מערבל חשמלי החזיק יד כל החומרים עד הבלילה חלקה. מחלקים את הבלילה בין 2 מחבתות עוגה מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערת ערבוב
3
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
4
תן לעוגות להתקרר במחבתות שלהם במשך 5 דקות ואז להתברר מתלה חוט מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
1
קרם גבינת שמנת וחמאה יחד עם מיקסר חשמלי עד חלקה. מקציפים בממתקים חלקים ולאחר מכן להכות בצבעי מיץ מזון, zest ו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
צבע מזון
גבינת שמנת
מיץ תפוזים
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
1
לטאטא יחד את כל החומרים בקערה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול מאוד, חייב להיות לפחות 11 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
טובלים 1 של שכבות העוגה בבלילה ומניחים אותו בעדינות בשמן החם. מטגנים עד חום זהוב פריך, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
שמן בישול
4
להעביר מגש מצופה מגבת נייר כדי לנקז. חזור עם שכבת העוגה השנייה.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
בואו עוגות מטוגנות להתקרר מעט ולאחר מכן כפור את החלק העליון של שכבה 1.
6
מניחים את השכבה ה -2 על גבי זה פרוסט. אל תזגגו את הצדדים, זה יהיה יפה לראות את השכבות של ציפוי ועוגה פריכה מטוגנת.