עוגת שכבות קוקוס ללא גלוטן
עוגת שכבות קוקוס ללא גלוטן עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 648 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך קמח שקדים, ביצים, רום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שכבה משולשת (גלם, ללא גלוטן, טבעוני, ללא סויה, נמוך סוכר), עוגת שכבות אוכמניות מאוד-ללא גלוטן, ו עוגת שכבות וניל ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
קערה צ ' יל של מערבל לעמוד ו מצורף לטאטא או קערת מתכת גדולה ומכות לפחות 15 דקות.
בסיר קטן מעל חום מתון, להביא 1 כוס קרם לרתיחה.
העברת שוקולד לבן לקערה בינונית חסינת חום, לשפוך קרם חם מעל, ולהקציף עד חלקה.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד מעובה מעט, על 1 שעה.
בקערה מקוררת של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, לנצח הנותרים 2 כוסות שמנת במהירות גבוהה בינוני עד whisk משאיר סימנים אבל קרם לא ממש להחזיק פסגות רכות, 6 עד 8 דקות. כבה את המיקסר, ולאחר מכן הוסף תערובת שוקולד לבן והכה רק עד פסגות נוקשות מתחילות להיווצר, כ 5 דקות. (לא overbeat, או קרם יהיה קרדל.) להכניס למקרר עד המשרד, על 3 שעות. (ציפוי יכול להתבצע קדימה ומקורר, מכוסה, עד 8 שעות.)
בעוד ציפוי מצמרר, להכין עוגה
מחממים תנור ל 177°. תחתית קו של מחבתות עוגה עם נייר קלף.
בקערה גדולה, לטאטא יחד שקדים וקמחי קוקוס.
בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, לנצח חלמונים במהירות גבוהה עד צהוב חיוור ורך, 2 עד 3 דקות. להפחית את המהירות נמוכה בינוני להכות רום וכל אבל 1 כף סוכר קונדיטור. לגרד את הקערה, ואז להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד חיוור ועבה, על 1 דקה. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להוסיף תערובת קמח שקדים וקוקוס, גירוד למטה קערה וקיפול האחרון של קמח ביד. תניח בצד.
בקערה נקייה ויבשה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות חלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף מאוד, על 1 דקה. הכה בקרם של טרטר, מלח, ונותר 1 כף סוכר קונדיטור. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והכו עד שהלבנים יחזיקו בפסגות נוקשות, כ-2 דקות. מקפלים 1 כוס מוכה חלבונים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים. מחלקים הבלילה בין מחבתות, החלקה צמרות, ואופים עד השכבות הן חום זהוב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. הפוך מחבתות על מדפים חוט מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה. הפעל סכין סביב שכבות עוגה כדי לשחרר, להתהפך על מתלה, לקלף את הקלף.
שכבת עוגה, באמצעות ציפוי כוס 1 בין כל שכבה, ואז כפור העליון הצדדים עם הנותרים ציפוי. לחץ פתיתי קוקוס על הזיגוג. מקררים עד שהזיגוג מוצק, לפחות 3 שעות או לילה.
כדי לשמור על הצלחת נקייה בזמן ציפוי העוגה, טאק 4 (3 אינץ ' רחב) רצועות נייר קלף מתחת לקצה העוגה. תוריד את הקלף ממש לפני ההגשה.