קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות קוקוס ללא גלוטן

עוגת שכבות קוקוס ללא גלוטן
עוגת שכבות קוקוס ללא גלוטן עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 648 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך קמח שקדים, ביצים, רום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שכבה משולשת (גלם, ללא גלוטן, טבעוני, ללא סויה, נמוך סוכר), עוגת שכבות אוכמניות מאוד-ללא גלוטן, ו עוגת שכבות וניל ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך ציפוי
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2
קערה צ ' יל של מערבל לעמוד ו מצורף לטאטא או קערת מתכת גדולה ומכות לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בסיר קטן מעל חום מתון, להביא 1 כוס קרם לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
העברת שוקולד לבן לקערה בינונית חסינת חום, לשפוך קרם חם מעל, ולהקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להקציף ברום ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד מעובה מעט, על 1 שעה.
7
בקערה מקוררת של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, לנצח הנותרים 2 כוסות שמנת במהירות גבוהה בינוני עד whisk משאיר סימנים אבל קרם לא ממש להחזיק פסגות רכות, 6 עד 8 דקות. כבה את המיקסר, ולאחר מכן הוסף תערובת שוקולד לבן והכה רק עד פסגות נוקשות מתחילות להיווצר, כ 5 דקות. (לא overbeat, או קרם יהיה קרדל.) להכניס למקרר עד המשרד, על 3 שעות. (ציפוי יכול להתבצע קדימה ומקורר, מכוסה, עד 8 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בעוד ציפוי מצמרר, להכין עוגה
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
9
מחממים תנור ל 177°. תחתית קו של מחבתות עוגה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בקערה גדולה, לטאטא יחד שקדים וקמחי קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, לנצח חלמונים במהירות גבוהה עד צהוב חיוור ורך, 2 עד 3 דקות. להפחית את המהירות נמוכה בינוני להכות רום וכל אבל 1 כף סוכר קונדיטור. לגרד את הקערה, ואז להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד חיוור ועבה, על 1 דקה. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להוסיף תערובת קמח שקדים וקוקוס, גירוד למטה קערה וקיפול האחרון של קמח ביד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח קוקוסקמח קוקוס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בקערה נקייה ויבשה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות חלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף מאוד, על 1 דקה. הכה בקרם של טרטר, מלח, ונותר 1 כף סוכר קונדיטור. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והכו עד שהלבנים יחזיקו בפסגות נוקשות, כ-2 דקות. מקפלים 1 כוס מוכה חלבונים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים. מחלקים הבלילה בין מחבתות, החלקה צמרות, ואופים עד השכבות הן חום זהוב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. הפוך מחבתות על מדפים חוט מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה. הפעל סכין סביב שכבות עוגה כדי לשחרר, להתהפך על מתלה, לקלף את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
להרכיב עוגה
14
שכבת עוגה, באמצעות ציפוי כוס 1 בין כל שכבה, ואז כפור העליון הצדדים עם הנותרים ציפוי. לחץ פתיתי קוקוס על הזיגוג. מקררים עד שהזיגוג מוצק, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1
כדי לשמור על הצלחת נקייה בזמן ציפוי העוגה, טאק 4 (3 אינץ ' רחב) רצועות נייר קלף מתחת לקצה העוגה. תוריד את הקלף ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות