עוגת שכבות קוקוס ללא גלוטן עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 648 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך קמח שקדים, ביצים, רום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שכבה משולשת (גלם, ללא גלוטן, טבעוני, ללא סויה, נמוך סוכר), עוגת שכבות אוכמניות מאוד-ללא גלוטן, ו עוגת שכבות וניל ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך ציפוי
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2
קערה צ ' יל של מערבל לעמוד ו מצורף לטאטא או קערת מתכת גדולה ומכות לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר קטן מעל חום מתון, להביא 1 כוס קרם לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
העברת שוקולד לבן לקערה בינונית חסינת חום, לשפוך קרם חם מעל, ולהקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להקציף ברום ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד מעובה מעט, על 1 שעה.
7
בקערה מקוררת של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, לנצח הנותרים 2 כוסות שמנת במהירות גבוהה בינוני עד whisk משאיר סימנים אבל קרם לא ממש להחזיק פסגות רכות, 6 עד 8 דקות. כבה את המיקסר, ולאחר מכן הוסף תערובת שוקולד לבן והכה רק עד פסגות נוקשות מתחילות להיווצר, כ 5 דקות. (לא overbeat, או קרם יהיה קרדל.) להכניס למקרר עד המשרד, על 3 שעות. (ציפוי יכול להתבצע קדימה ומקורר, מכוסה, עד 8 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בעוד ציפוי מצמרר, להכין עוגה
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
9
מחממים תנור ל 177°. תחתית קו של מחבתות עוגה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בקערה גדולה, לטאטא יחד שקדים וקמחי קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, לנצח חלמונים במהירות גבוהה עד צהוב חיוור ורך, 2 עד 3 דקות. להפחית את המהירות נמוכה בינוני להכות רום וכל אבל 1 כף סוכר קונדיטור. לגרד את הקערה, ואז להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד חיוור ועבה, על 1 דקה. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להוסיף תערובת קמח שקדים וקוקוס, גירוד למטה קערה וקיפול האחרון של קמח ביד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח קוקוס
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
בקערה נקייה ויבשה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות חלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף מאוד, על 1 דקה. הכה בקרם של טרטר, מלח, ונותר 1 כף סוכר קונדיטור. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והכו עד שהלבנים יחזיקו בפסגות נוקשות, כ-2 דקות. מקפלים 1 כוס מוכה חלבונים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים. מחלקים הבלילה בין מחבתות, החלקה צמרות, ואופים עד השכבות הן חום זהוב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. הפוך מחבתות על מדפים חוט מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה. הפעל סכין סביב שכבות עוגה כדי לשחרר, להתהפך על מתלה, לקלף את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
להרכיב עוגה
14
שכבת עוגה, באמצעות ציפוי כוס 1 בין כל שכבה, ואז כפור העליון הצדדים עם הנותרים ציפוי. לחץ פתיתי קוקוס על הזיגוג. מקררים עד שהזיגוג מוצק, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוס
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1
כדי לשמור על הצלחת נקייה בזמן ציפוי העוגה, טאק 4 (3 אינץ ' רחב) רצועות נייר קלף מתחת לקצה העוגה. תוריד את הקלף ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות