עוגת שכבות קישואים מתובלת
מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת שכבות דלעת מתובלת, עוגת שכבות מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, ו עוגת שכבות דלעת מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
הזז מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 350°f. גריז וקמח שני מחבתות עגולות 8 אינץ ' ולהניח בצד.
התאמת מעבד מזון עם דיסק פומפיה בסדר קישואים grate. תניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, תבלינים, מלח, סוכר וסוכר חום. מערבבים בשמן עד הקמח הוא רטוב ואז מוסיפים ביצים וניל, ערבוב עד צורות הבלילה עבה. מערבבים בקישואים עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות ואופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב קיסם יוצא נקי. מגניב לגמרי לפני הציפוי.
שלב גבינת שמנת וחמאה בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט להכות עד בשילוב ביסודיות.
מוסיפים סוכר ווניל ומכים עד חלקה.
מורחים על עוגה ומגישים. חנות עוגה מכוסה במקרר עד 3 ימים.