תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פעמיים שוקולד Butterfinger עוגת שכבות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 997 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10349 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, אבקת קקאו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד פטל שכבות כפולה, עוגת גבינה כפולה עם שוקולד, ו עוגת שוקולד מנטה כפולה שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ולרסס שני ramekins כוס 2 עם ספריי בישול ואת תחתית מרופדת בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את החלב בקערה בטוחה במיקרוגל עד חם, על 45-60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר ולהוסיף שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
4
בואו לשבת 1 דקה ואז מערבבים melt.In מערבל לעמוד, לערבב את הקמח, אבקת קקאו, סוכר, מלח וסודה לשתייה לשלב. מוסיפים לאט את הביצים, שמנת חמוצה, שמן ותערובת שוקולד מומסת עד לשילוב. מחלקים את הבלילה בין שני ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
אופים במשך כ 30 דקות, או עד אפוי דרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר ולתת מגניב.
7
הסר עוגות ramekins לפצל horizontally.To הכן ציפוי, הכה חמאה עד שמנת. מוסיפים לאט אבקת סוכר וקקאו עד עבה ומורחב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מורחים שכבה דקה על כל אחת מהעוגות המפוצלות. מעל כל שכבה חלבית עם ברים Butterfinger כתוש. לערום עוגות על גבי אחד את השני על צלחת העוגה הרצויה שלך. כפור עוגה שלמה העליון עם ברים Butterfinger כתוש יותר.