קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב

עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב
עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך וניל, סוכר חום, ממתקים סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מלט, עוגת שכבות שוקולד מתנוונת עם ציפוי שוקולד מיוחד, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה 2 (9-על 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ותחתית שורה של כל אחד עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
תנורתנור
2
מנפים יחד קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה קטנה. היכו יחד חמאה וסוכרים בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 4 דקות במערבל עומד או 4 עד 5 דקות עם כף יד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיפים שוקולד ווניל ומכים עד רק בשילוב. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח וחמאה לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
שוקולדשוקולד
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה, מתפשטים באופן שווה, ואופים עד שמוט עץ או שיפוד מוכנס במרכז כל שכבת עוגה יוצא נקי, 25 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
6
שכבות עוגה מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות. הפעל סכין דק סביב קצה כל שכבה, ולאחר מכן הפוך על מדפים. לקלף את הנייר ואת השכבות מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
1
מחממים חלב בסיר כבד 1-1/2 ליטר על חום מתון עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להקציף יחד חלמונים, קמח, 1/3 כוס סוכר, קמצוץ של מלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף חלב חם בזרם, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להעביר פודינג לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא. להפחית חום ומבשלים, לטאטא, 2 דקות (תערובת תהיה עבה מאוד), ולאחר מכן להעביר קערה גדולה. כיסוי משטח של פודינג עם סיבוב חמאה של נייר שעווה מגניב לחלוטין, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
נייר שעווהנייר שעווה
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
מוסיפים וניל וממתקים כוס הנותרים סוכר פודינג והכה עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני גבוה ומכה בחמאה, 2 כפות בכל פעם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פודינגפודינג
ונילוניל
חמאהחמאה
5
מוסיפים שוקולדים ומכים עד שילוב טוב.
1
חצי כל שכבת עוגה אופקית באמצעות סכין משונן ארוך.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
2
עוגת שכבות, באמצעות זיגוג 1/2 כוס ערמות בין כל שכבה, ואז כפור למעלה וצדדים עם נותר ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
1
* שכבות עוגה ניתן לעשות (אבל לא חצוי) 1 יום קדימה ונשמר, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* ניתן להכין ציפוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר (אל תשתמשו במיקרוגל) והכו עם מערבל חשמלי לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מיקרוגלמיקרוגל

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקwell-shaked buttermilkwell-shaked buttermilk3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקממתקים סוכרממתקים סוכר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש3largesחלמוניםחלמונים4largesביצים בטמפרטורת החדר במשך 30 דקותביצים בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חלב, נמס ומקוררשוקולד חלב, נמס ומקורר1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקלות חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות כף ו מרוכךמקלות חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות כף ו מרוכך57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לא ממותק, נמס ומקוררשוקולד לא ממותק, נמס ומקורר1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותק (לא הולנדית-תהליך)אבקת קקאו לא ממותק (לא הולנדית-תהליך)11 קילו קישואים,ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת