עוגת שכבות שוקולד פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבות שוקולד פטל. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 817 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. 911 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן צמחי, פטל, חלב חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד-פטל, עוגת שוקולד פטל מוקה שכבה, ו עוגת שכבות שוקולד מריר ופטל.
הוראות
מיקום מדפים בתנור שלישי העליון והתחתון; מחממים ל 350°f. מעיל שני 9 אינץ '-מחבתות diametercake עם 2 אינץ ' גבוהה sideswith ספריי nonstick. תחתית קו עם סיבובים נייר קלף; סיבובים ספריי. Siftflour, סוכר, אבקת קקאו, סודה לשתיה, וללח לתוך קערה גדולה; לטאטא כדי להתמזג formwell במרכז.
לטאטא 1 כוס מים,חלב חמאה, שמן, וביצים בקערה בינונית כדי להתמזג.
Pourwet מרכיבים לתוך היטב מרכיבים יבשים;להקציף רק כדי להתמזג. מחלקים עוגת עטלף בין מחבתות מוכנות (כ -3 כוסות כל אחד).
אופים עוגות עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, על 30 דקות.(אם עוגות טופס כיפות, מקום מטבח towelatop עוגות חמות, ולאחר מכן לחץ בעדינות עם כף יד לרמה.) מגניב לחלוטין מחבתות על מדפים oncooling. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. מכסים עוגות במחבתות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מניחים choppedchocolate בקערה בינונית. להביא שמנת רק כדי להרתיח בסיר בינוני כבד.
בואו לעמוד 1 דקה, thenstir עד ganache נמס וחלק.
להעביר 1 1/4 כוסות גנאש לקערה קטנה.מכסים ומקררים עד ganache הוא עוביםמספיק להתפשט, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
בואו נשאר ganachestand בטמפרטורת החדר כדי לקרר פושרים untilbarely.
מניחים מדף בתוך תבנית אפייה מעוטרת.בזהירות להפעיל סכין סביב קצוות מחבת לעוגות torelease. הפוך 1 עוגת שכבת ontocardboard עגול או תחתון של 9 אינץ ' -מחבת diametertart עם תחתית נשלפת.לקלף נייר קלף.
מניחים קוטל על עגול על מדף מוכן.
מורחים 3 כפות ריבה מעל. כפית של גנאש צונן מעל, ואז להפיץ באופן שווה.הפוך את שכבת העוגה השנייה על גבי אחרקרטון עגול או טארט פאן התחתון. נייר קלף של פילוף. בזהירות להחליק cakeoff עגול על שכבת עוגה חלבית onrack.
מורחים הנותרים 3 כפות ריבת אוכמניות מעל שכבת העוגה השנייה.
יוצקים חצי של ganache פושרים בקושי overcake, מתפשט על הצדדים כדי לכסות. ערכות ganache Freezeuntil, כ -30 דקות.
Pourremaining ganache על עוגה, מאפשרכדי לטפטף למטה הצדדים ולהפיץ oversides במידת הצורך אפילו כיסוי ו כדי חלקים הקצוות. להקפיא להגדיר גנאש, כ -30 דקות. לעשות קדימה: יכול להיות made2 ימים קדימה. כיסוי עם עוגת dome andrefrigerate.
בואו לעמוד בחדר temperature2 שעות לפני המשך.
מסדרים פטל קונצנטריציפיפיות על גבי עוגה. מנפים אבקת סוכר מעל פטל ומגישים.
שני שלבים בתהליך תמונה-קינוח מושלם. ראשית, שכבה דקה של גנאש פרושה על פניהקרר בקצרה להגדיר (זה נקראמעיל פירור). שכבה נוספת של גנאש היאלאחר מכן שפכו על העוגה, אשר נותןליצור גימור חלק.
מתכון זה קורא 2o9 אינץ 'מחבתות עוגה עם 2 אינץ' גבוה הצדדים, וזה קצת יותר עמוק מאשר cakepan ממוצע. אתה יכול למצוא את המחבתות האלה בחנויות kitchensupply וחנויות אספקת מסעדה, או לקנות אותם באינטרנט ב surlatable.com orculinarydistrict.com.