עוגת שכבות שוקולד שמנת חמוצה
עוגת שכבות שוקולד שמנת חמוצה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לכי לחנות ותקני קפה טמפ, שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 51 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד שמנת חמוצה, עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה, ו עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור 350 מעלות F. ספריי שני 9 מחבתות עוגה עגולות אינץ עם תרסיס בישול הוסיף קמח, או לשפשף עם קיצור ואבק עם אבקת קקאו.לנפות (אני למעשה לא לנפות) קמח העוגה, סודה לשתיה, ומלח לקערה של מערבל לעמוד ולערבב היטב.
מוסיפים חמאה רכה לתערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה עם המשוט עד שהחמאה מעכבת את הקמח. עצור מדי פעם כדי לגרד צדדים של קערה.
מוסיפים את הסוכר החום, מקורר שוקולד נמס, שמנת חמוצה, וניל * חצי * של המים. המשך לערבב במהירות נמוכה עד מעורבב היטב, גירוד הצדדים של קערה. ואז להכות על מהירות בינונית בערך minute.To הביצים בקערה נפרדת, מוסיפים את חצי כוס המים הנותרת (או קפה) ומכים במזלג או מקציפים. עם המיקסר על נמוך, בהדרגה לשפוך את תערובת ביצה / מים לתוך הבלילה. המשך הפעלת מיקסר במשך כ 3 דקות במהירות בינונית, גירוד הצדדים עד שתקבל חלק, בלילת קטיפתי.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכן ואופים על מתלה מרכז ב 350 מעלות f במשך כ 35 דקות או עד מבחן עוגות נעשה. אם המחבתות שלך שחורות, ייתכן שתרצה להשתמש 325 F במשך 40 דקות.ציפוי שמנת חמוצה
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. להפחית את החום נמוך ולהוסיף שוקולד. מערבבים על חום נמוך או חום שיורית עד שוקולד נמס.
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט (כ 10 דקות). מערבבים את השמנת החמוצה לתוך השוקולד.לנפות חצי אבקת סוכר לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים עד חלקה. מערבבים וניל.
מוסיפים את שאר אבקת הסוכר ואת התערובת להכות עד חלקה, הוספת מים לפי הצורך.