רוטב הודו מוכן מראש
רוטב טורקיה איפור מראש דורש על 5 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. לרוטב הזה יש 225 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. . אם יש לך פטריות פורצ'יני, חמאה, יין מרסלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו הפוך מראש תרנגול הודו ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי בקומקום גדול מעל חום בינוני-גבוה. צוואר תרנגול הודו חום בשמן חם, כ 6 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר; מבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך ולשחות, 5 עד 10 דקות.
יוצקים את יין Marsala, ולקרצף ולהמיס את כל חתיכות בשר וירקות משחימים את החלק התחתון של המחבת. להעלות את החום גבוה; לבשל עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מערבבים ב 2 ליטרים של מים קרים, עלה דפנה, שיני שום, ו 1/4 אונקיה מיובשים פטריות פורצ ' יני. להביא לרתיחה, ולהפוך את החום לנמוך. כמו מבשלים מלאי, לרפרף ולהשליך כל קצף שמגיע לפסגה. מכסים חלקית, ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 4-5 שעות. מסננים החוצה מוצקים, ולהגדיר מרק בצד להתקרר.
בקערה, לכסות 1/4 אונקיה מיובש פורצ ' יני עם 1 כוס מים חמים; לאפשר rehydrate במשך 10 דקות.
הסר פטריות ממים, וקוצצים בסדר.
מחממים 1/4 חמאת כוס בסיר גדול מעל חום בינוני, ופטריות חומות, כ -10 דקות. מערבבים קמח לתוך פטריות וחמאה, ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות.
לטאטא במרק, על 1/2 כוס בכל פעם, ולהעלות את החום בינוני גבוה; להביא רוטב לרתיחה.
להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים רוטב עד מופחת מעובה, על 30 דקות. מערבבים לעתים קרובות. ממש לפני ההגשה, מוסיפים שמנת, ומתבלים במלח ופלפל שחור.