עוגת שכבות תות-ליים
עוגת שכבות תות-ליים עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 491 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תערובת עוגה, קצפת, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, עוגת שכבות תות עם ציפוי תות שדה מלט, ו עוגת שכבת ליים קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). בנדיבות לרסס שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח.
הפוך את הבלילה עוגה כפי שמכוון על box -- מלבד לקלף לימון מערבבים לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה למחבתות.
אופים וקריר כמו בימוי על תיבת עבור 8-או 9-inch סיבובים.
להזמין 3 תותים שלמים לקישוט.
חותכים תותים שנותרו לפרוסות דקות. דק קוצצים מספיק של תותים פרוסים שווה 1/2 כוס.
בקערה בינונית, לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה על 30 שניות כדי לרכך, ואז להכות על מהירות גבוהה עד פלאפי.
מוסיפים תותים קצוצים ואבקת סוכר; להכות על מהירות נמוכה עד הסוכר כבר שולבו. להגביר את המהירות בינונית; לנצח עד ציפוי הוא רך. מחלקים את הציפוי לרביעיות.
עם סכין ארוכה וחדה, לפצל כל שכבת עוגה מקורר אופקית במחצית.
מקום 1 שכבה, לחתוך את הצד, על צלחת הגשה.
מורחים עם רבע מהציפוי; למעלה עם מחצית התותים פרוסים.
הוסף שכבה שנייה, לחתוך את הצד למטה.
הוסף שכבה שלישית, לחתוך את הצד.
מורחים עם רבע מהציפוי; למעלה עם תותים פרוסים הנותרים.
להוסיף שכבת העוגה שנותרה, בצד לחתוך למטה. כפור העליון של עוגה עם נותר ציפוי.
בקערה בינונית, להכות שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. צד קפוא של עוגה עם קצפת. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מקשטים העליון של עוגה עם תותים שלמים רק לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.