עוגת שכבת לימון עם גרגרי קיץ
גשו לסופר וקנו תותים, חמאה, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: טארט לימון עם גרגרי קיץ, עוגת שכבה כתומה עם ציפוי קרם חמאה וגרגרים, ו פרוסת לימון ריקוטה עם גרגרי קיץ.
הוראות
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ'. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 3 דקות (אתה יכול גם להשתמש מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית). מקציפים בוניל. הכה בביצים, אחד בכל פעם. מקציפים בחצי מתערובת הקמח. מוכה בחלב. מקציפים בתערובת הקמח הנותרת. מקציפים במיץ לימון וגרידת לימון.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
אופים עד מוזהב קל ובוחן עוגה מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי, על 20 דקות.
בואו עוגה להתקרר במחבתות במשך רבע שעה, ואז להפוך על מתלה תיל.
בינתיים, תכיני את הציפוי. בקערה גדולה, היכו יחד חמאה, 6 כוסות של סוכר קונדיטור, חלב, מיץ לימון וגרידת לימון עם כף עץ עד incorporated. המשך להכות במשך 3 דקות, או עד ציפוי מתחיל להיות רך. בשלב זה, לטעום את הציפוי. אם תרצה, להוסיף שתי כוסות הנותרים של סוכר קונדיטור ב 1/2 תוספת כוס, טעימה למתיקות המועדפת. המשך להכות ציפוי עד עבה ורך, על 3 דקות.
כדי להרכיב: בקערה קטנה, לשבור פטל עם מזלג עד שיש להם עקביות להפיץ.
מניחים את השכבה הראשונה של העוגה על דוכן או צלחת. כפור עם זיגוג ואז לכסות באופן שווה עם פטל.
מניחים שכבה שנייה של עוגה על גבי הראשון. כפור עם זיגוג לכסות באופן שווה עם תותים.
מניחים שכבה סופית של עוגה על גבי שני הראשונים כפור העליון הצדדים באופן שווה עם הנותרים ציפוי. לקשט את ההיקף של העליון של עוגה חלבית עם אוכמניות.