גשו לסופר וקנו תותים, חמאה, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: טארט לימון עם גרגרי קיץ, עוגת שכבה כתומה עם ציפוי קרם חמאה וגרגרים, ו פרוסת לימון ריקוטה עם גרגרי קיץ.
הוראות
1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ'. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 3 דקות (אתה יכול גם להשתמש מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית). מקציפים בוניל. הכה בביצים, אחד בכל פעם. מקציפים בחצי מתערובת הקמח. מוכה בחלב. מקציפים בתערובת הקמח הנותרת. מקציפים במיץ לימון וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
אופים עד מוזהב קל ובוחן עוגה מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו עוגה להתקרר במחבתות במשך רבע שעה, ואז להפוך על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
5
בינתיים, תכיני את הציפוי. בקערה גדולה, היכו יחד חמאה, 6 כוסות של סוכר קונדיטור, חלב, מיץ לימון וגרידת לימון עם כף עץ עד incorporated. המשך להכות במשך 3 דקות, או עד ציפוי מתחיל להיות רך. בשלב זה, לטעום את הציפוי. אם תרצה, להוסיף שתי כוסות הנותרים של סוכר קונדיטור ב 1/2 תוספת כוס, טעימה למתיקות המועדפת. המשך להכות ציפוי עד עבה ורך, על 3 דקות.