עוגת שכבת עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגת שכבת עוגיות שוקולד צ'יפס עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 519 קלוריות . מתאים ל-16 מנות. תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 33% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת שכבות שוקולד עם גנאש , עוגת שכבות מוקה עם מילוי קרם שוקולד-רום ועוגיית שוקולד צ'יפס .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 3 ניירות אפייה גדולים.
חותכים שלושה עיגולים בגודל 10 אינץ' של נייר אפייה ומניחים כל עיגול על כל תבנית אפייה.
מקציפים 1 כוס חמאה, סוכר חום וסוכר לבן יחד בקערה בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת אוורירית וחלקה.
מערבבים ביצים, 2 כפיות תמצית וניל, סודה לשתייה ומלח לחמאה מוקרמת עד לאיחוד; מערבבים פנימה קמח עד שהבצק רק מתאחד. מקפלים שוקולד צ'יפס לבצק.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים; מהדקים חלק אחד על כל סיבוב קלף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שעגולי העוגיות שחומים ופריכים מסביב לקצוות ומתייצב באמצע, 15 עד 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
מערבבים חמאה מומסת, חלב וכפית תמצית וניל יחד בקערה. מקציפים סוכר קונדיטורים ואבקת קקאו יחד בקערה נפרדת עד לאיחוד אחיד. מקציפים את תערובת החמאה לתערובת הקקאו עד שהציפוי חלק ומסמיך.
מקלפים את נייר הפרגמנט מהתחתית של כל עיגול עוגיה. הניחו בצד את העגול היפה ביותר שישמש לשכבה העליונה.
מורחים 1/2 מהציפוי על סיבוב עוגיה אחד ומעליו סיבוב עוגיה שני.
מורחים את יתרת הציפוי על סיבוב העוגיות השני ומעליו את סיבוב העוגיות השלישי.