הליבוט אפוי עם בצל
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ופסקאטריאן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, הליבוט אפוי עם בצל עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 46 גרם חלבון, 69 גרם שומן, ובסך הכל 956 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חמאה, קורנפלקס, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: הליבוט נחנק בבצל וידאלי, הליבוט בגריל עם שומר, בצל אדום ואורגנו, ו הליבוט קלוי בתנור עם בצל, תפוז ותאנים טריות או מיובשות.
הוראות
מניחים את החמאה בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה; למעלה עם בצל.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות למשך 8 דקות או עד שהם רכים.
מורחים מיונז על שני צידי הליבוט; מצפים בפירורי קורנפלקס.
אופים, ללא כיסוי, במשך 20-22 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את הכרם לה קאדו רושו פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-49 דולר לבקבוק.
כרם לה קדו רושו פינו נואר