עוגת שכבת תה ירוק
עוגת שכבת תה ירוק דורשת בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 436 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: עוגת שכבת תה ירוק, Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס, ו עוגת שכבות קטיפה ירוק יום פטריק הקדוש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 2-9 אינץ ' מחבתות עגולות. לנפות יחד את הקמח כל המטרה, קמח עוגה, סודה לשתיה, מלח, ואבקת תה ירוק; להפריש.
בקערה גדולה, להכות יחד סוכר, שמן, וביצים עד חלקה. מערבבים 1 1/2 כפיות וניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם היוגורט, ערבוב רק עד incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. מגניב על מתלה חוט במשך 30 דקות לפני היציאה של המחבתות.
כדי להפוך את ציפוי תה ירוק: לנפות יחד סוכר של ממתקים ואבקת תה ירוק. בקערה בינונית, לשלב תערובת תה עם חמאה, גבינת שמנת, וניל וחלב. הכה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
כדי להרכיב את העוגות: כאשר העוגות מקורר לחלוטין, לשים שכבה אחת על צלחת הגשה שטוחה.
מורחים שכבה דקה של ציפוי על זה.
מניחים את השכבה השנייה של העוגה על גבי, ומפיצים ציפוי כדי לכסות את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. אבק עם אבקת תה ירוק אם תרצה.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.