עוגת גבינה טרופית עם קרום עוגיות קוקוס
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלב מלא טרי, שמנת, עוגיות קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברים מוס קוקוס שמנת מנגו עם קרום לחם קצר קוקוס, עוגת קרם קוקוס טרופית בקרום עוגיות קוקוס, ו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק על קרום חמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. טוחנים עוגיות דק במעבד. לחץ פירורים (כ 1 1/2 כוסות) על החלק התחתון (לא הצדדים) של מחבת springform בקוטר 9 אינץ 'עם 2 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים (שכבה תהיה דקה).
אופים עד הקרום הוא פריך, על 10 דקות. מגניב על המדף בעת הכנת מילוי. לשמור על טמפרטורת התנור.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה עד חלקה. לגרד זרעים שעועית וניל. הכה בביצים, 1 בכל פעם, רק עד מעורבב.
יוצקים מילוי על קרום במחבת (תערובת לא תמלא פאן).
אופים עוגה עד המילוי הוא פשוט להגדיר נפוח בקצוות, על 45 דקות (העוגה עשויה לפצח).
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג; להפיץ על גבי עוגה חמה. החזירו את העוגה לתנור ואפו 5 דקות. הפעל סכין קטנה בין הקצה העליון של עוגה ומחבת. עוגת צמרמורת נחשפה בן לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
מפזרים שבבי קוקוס קלויים סביב קצה העליון של עוגה.
מגישים עוגה עם פירות טרופיים.
* פרומייג ' בלאן נמכרת בחנויות גבינות, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
** גבינת ריקוטה טרייה נמכרת בשווקים איטלקיים ובמרכולים מסוימים.
*** שבבי קוקוס לא ממותקים זמינים בחנויות מזון טבעי וכמה סופרמרקטים.