עוגת שלוש ברי עם קרם וניל
עוגת שלוש ברי עם קרם וניל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. אם יש לך מלח, בצק, ליווי: קרם וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: קיץ ברי וניל שעועית Parfaits עם וניל שעועית קצפת, עוגת שלוש ברי עם קרם וניל, ו וניל ברי מערבולת גלידה.
הוראות
שים תבנית אפייה גדולה באמצע התנור מחממים מראש עד 450 ° F.
לטאטא יחד סוכר מגורען, קורנפלור, טפיוקה, ומלח, ואז לזרוק עם פירות יער.
מרדדים חתיכת 1 של בצק (לשמור על חתיכת הנותרים מקורר) על משטח מקורר קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 13 אינץ ' ולהתאים לצלחת עוגה. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. קליפה צוננת תוך גלגול בצק לקרום העליון.
מגלגלים את פיסת הבצק שנותרה על משטח מקורנן קלות עם מערוך מקורנן לסיבוב של 11 אינץ'.
כף מילוי לתוך פגז, ואז לכסות את העוגה עם מאפה עגול לקצץ עם מזמרה מטבח, עוזב 1/2 אינץ'. לחץ על הקצוות יחד, ואז crimp קצה דקורטיבי.
מברשת העליון של עוגה עם ביצה ומפזרים בכל רחבי עם סוכר מלטש.
חותכים 3 פתחי אדים בקרום העליון עם סכין חדה קטנה.
אופים עוגה על תבנית אפייה חמה באמצע התנור 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, כ 45 דקות יותר.
עוגה מגניבה על מדף לפחות 3 שעות לפני ההגשה כדי לאפשר מיצים להתעבות מעט (מילוי עדיין יהיה עסיסי).